whiteshadow2005

my mod pack is not working

Recommended Posts

Posted (edited)

today i tryed makeing a mod pack and i followed every thing on multiple guides but i can't fix my problem i can only play in 1.13.2 when i set my pack for 1.7.10 i set it that way on forge an on technic launcher but it still loads as 1.13.2 and none of my mod are loading my pack is called fun mods of nik if there is anything wrong pls help

Edited by whiteshadow2005

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 hours ago, whiteshadow2005 said:

today i tryed makeing a mod pack and i followed every thing on multiple guides but i can't fix my problem i can only play in 1.13.2 when i set my pack for 1.7.10 i set it that way on forge an on technic launcher but it still loads as 1.13.2 and none of my mod are loading my pack is called fun mods of nik if there is anything wrong pls help

You don't have a clue about how mods work, do you? Nor how modpacks are supposed to be made.

https://technicpack.zendesk.com/hc/en-us/articles/204199345-How-to-make-a-Minecraft-modpack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.