Sign in to follow this  
Nyrab

My Forge Modded Server Crashes When I Open It

Recommended Posts

When i put the mods in the server don't crash because of that, when i try to open I don't even receive a crash log, then i go to the last try log and it says that my port is already in use

I used the default server port

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By deathplayer43
      every time i try to open the game it closes the game and technic pops back up please help 
      ---- Minecraft Crash Report ----
      // Surprise! Haha. Well, this is awkward.
      Time: 2/10/20 12:25 PM
      Description: Initializing game
      org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247)
          at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
          at bib.at(SourceFile:635)
          at bib.aq(SourceFile:458)
          at bib.a(SourceFile:404)
          at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:123)

      A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
      ---------------------------------------------------------------------------------------
      -- Head --
      Thread: Client thread
      Stacktrace:
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247)
          at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
          at bib.at(SourceFile:635)
          at bib.aq(SourceFile:458)
      -- Initialization --
      Details:
      Stacktrace:
          at bib.a(SourceFile:404)
          at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:123)
      -- System Details --
      Details:
          Minecraft Version: 1.12.2
          Operating System: Windows Vista (amd64) version 6.0
          Java Version: 1.8.0_25, Oracle Corporation
          Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
          Memory: 5279610144 bytes (5035 MB) / 5368709120 bytes (5120 MB) up to 5368709120 bytes (5120 MB)
          JVM Flags: 5 total; -Xms5120m -Xmx5120m -XX:+UseG1GC -XX:MaxGCPauseMillis=4 -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump
          IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
          Launched Version: 1.12.2
          LWJGL: 2.9.4
          OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
          GL Caps: 
          Using VBOs: Yes
          Is Modded: Probably not. Jar signature remains and client brand is untouched.
          Type: Client (map_client.txt)
          Resource Packs: 
          Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
          Profiler Position: N/A (disabled)
          CPU: <unknown>
    • By deathplayer43
      so my modpack has 5mb of memory allocated but it only uses like 700mb is there a way to fix this
    • By deathplayer43
      Everytime i open up attack of the b team i always  get low frames and i set all my graphics to the lowest setting and use optifine and when i move it drops to 0 is there any way i can fix this
    • By LordZiso
      I downloaded a server to play with my friends, but after I opened the game I can't open the server, or if I open the server first the game won't open when I try to open, there are no reports it just crashes. So either the server is open or the game is open. My friend also tried but he can't do it either, the game is pixelmon reforged btw.
    • By Jazzyo3
      ok so i made a tiny modpack for my server and when ever i load it it just shows a magnified version of minecraft and no forge startup or mods folder to click on ingame.  have i formatted it wrong?
      Its called "jaspers modpack for his server"
      modpack: https://www.dropbox.com/s/to6zn8fdb6ipy5k/modpack - Copy.zip?dl=0
      download link: https://dl.dropboxusercontent.com/s/to6zn8fdb6ipy5k/modpack - Copy.zip?dl=0