• 0

Question

I loaded up the game for the first time and I have no game sound. None in the menu or in the singleplayer world I created. The settings are set to 100% for sound and music, but I have neither. I have already tried restarting the game, to no effect.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
7 hours ago, Archaon888 said:

I loaded up the game for the first time and I have no game sound. None in the menu or in the singleplayer world I created. The settings are set to 100% for sound and music, but I have neither. I have already tried restarting the game, to no effect.

Yeah, that's Mojang's own fault. They put the original sounds/music download server offline. They "fixed" that, but that update broke forge (and due to the age of hexxit, no, that's not getting fixed). Come join the Technic Discord and we'll tell you how to get the sounds/music working.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By stringybean
      I have recently updated to macOs Catalina, and i wanted to reinstall technic launcher to play with my friends. I already have java installed, but when i open the .jar file, it pops up on my dock and disappears twice. When i check the logs there is usually one log for each time i open it, along with nothing in the surrounding folders. I have tried to 'reinstall' technic multiple times.
      techniclauncher_2020-02-06.log
    • By Lord_Ahegao
      So, I'm trying to download Technic Launcher, everything went smoothly up until the point I actually downloaded it.. I went to the "Discover" tab only to see it completely blank, all of it was white except the top and bottom boarders of the launcher, my profile picture also won't load if that gives any more insight into my problem.

      Mind helping, anyone?
      https://justpaste.it/2awey
       
    • By [email protected]
      Hello well my Technic launcher is infinitely in offline mode like this was out of the blue bugged and just don't think modpack anymore and not even low would be able to take it out? can't solve it
    • By Pollastre
      I am playing tekkit on a minecraft server. I use optifine and recently the game keeps crashing. I use the official launcher on Tekkit Legends version 1.1.1. Here is my latest crash report. https://pastebin.com/tzmHd8Jp
    • By TheNick
      I've been having an issue with technic launcher as it won't launch anything, it will simply load then the program refreshes and nothing happens, minecraft by itself can launch just fine with no problems but technic won't for some reason, I've done just about everything including:
      1. Reinstalling Technic
      2. Reinstalling java (64 bit)
      3. Reinstalling Minecraft
      4. snooping around the files
      Technic also doesn't leave me with any error messages, it just flashes and goes back to pretending it never did anything in the first place
      please help