Jump to content

technic update server disconnect missing tile.iron


gooberfoob
 Share

Recommended Posts

So, my title says it all. I agreed to technic updating the attack of the b team mod pack, and now I get the error tile.iron microblock is missing. In return I get disconnected from my server. Obviously, this is a modpack issue not a server issues. Any suggestions ?

Edited by gooberfoob
Link to comment
Share on other sites

Hi Gooberfoob, I am experiencing this as well. The problem is, the b-team modpack updated to 1.0.6 while the server remained at 1.0.5 so the server may be missing some files. If you would like to continue playing on that server, simply go back to 1.0.5

Link to comment
Share on other sites

Hi Gooberfoob, I am experiencing this as well. The problem is, the b-team modpack updated to 1.0.6 while the server remained at 1.0.5 so the server may be missing some files. If you would like to continue playing on that server, simply go back to 1.0.5

 

Except that going back to 1.0.5 (or any other version) doesn't work - still get the same error message as Gooberfoob.

Link to comment
Share on other sites

im having the same problem tile.iron can not conect to server some thing to do with the microblocks not installed on the client ....  can any one help or is it a mod thing

 

This is without a doubt a version mismatch between your client and the server you are trying to connect to. Can you find out what version the server is currently using?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...