• 0
Solomancer

Tekkit modpack will not play

Question

Dear Technic and Tekkit community,

I have recently tried re-installing and playing on the Technic launcher again and have been unable to successfully play any modpacks.  I've tried a few unofficial modpacks without any luck, but am most interested in playing Tekkit, specifically... unfortunately it will not 'Play' either. 

I have the Technic launcher open, I press 'Play' on the Tekkit modpack, the program appears to be loading, then the launcher pops back up and no modpack launches.

  • I have attached a copy of the Technic Console Log:  Tekkit Launch - Error report
  • Also, I've attached the crash report: crash-2017-04-13_10.33.41-client.txt

If anyone can offer help or suggestions for a solution, it would be greatly appreciated!  I love vanilla minecraft as well, but have been hankering for something more lately...

Cheers :cheers:

 

Tekkit Launch - Error report.txt

crash-2017-04-13_10.33.41-client.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

  • 0

the forums is mostly dead. You'll get more attention on our Discord, as most of our helpers are active there

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • By TalkinHead9
      I have been trying to set up a modpack for me and my friends to play on. I set everything up which (to my knowledge of how to do this) appears to be done correctly. The pack installs fine. However, none of the mods appear to be there, it simply launches the pack in vanilla 1.7.10. Please help!    Link:https://www.technicpack.net/modpack/talkinheads-pack.1063512                                                                                                                                                                                                                         
    • By Tikkkz
      So I've been playing Tekkit for a few days, got some Thermal Expansion going, including conduits, magmatic dynamos, pulverizers, redstone furnaces and hardened energy cells and now when I open my world it CRASHES instantly. I have tried several times and the same things happen. I tried moving to game files to a new world but that crashes too. I would really appreciate a solve for this and I have linked the CRASH REPORT FILE below...
      Thanks
       
      crash-2017-07-18_14.21.40-server.txt
    • By Redhunter741
      Hello everyone!
      Thank you for viewing this question first off, now onto my issue. Ever since my Power Supply blew up killing my Motherboard, I've had no luck with getting Tekkit to run. After getting my new motherboard which in turn has deactivated Windows and royally fucked several other games which I've managed to fix, I've now found an issue with getting the Technic Launcher to work past the launcher. I should note that this, along with Minecraft was working perfectly beforehand.
      After booting up any modpack, excluding Vanilla, obviously, my modpack does not even go to the main menu, instead I'm greeted with about five seconds of nothing before I'm kicked back to the Launcher. As you can probably guess, this is quite inconvenient as I've had an urge to play Tekkit Classic recently and I just can't get on.
      My best guess is that the version.json is supposed to inject into the modpack.jar file, allowing the modpack to run but this simply isn't happening causing the game to crash.
      Here's the logs from the console. Please post below if you require any more information!
      Tekkit Classic Logs
      https://pastebin.com/YjDBiTR8
       
      Hexxit Logs
      https://pastebin.com/yQwiW4Hu
      Thank you in advance!
    • By Basic456
      hey there,
      I still like to play the good old tekkit classic modpack like I have been doing the last couple of years. 
      Since my upgrade to a new graphics card, the modpack won't start anymore. (I'm not sure this has something to do with it) 
      When I start my launcher and click  'play', the launcher disappears as it should, but pops back after a while and nothing happens.
      I have reinstalled my launcher, my java, my gpu driver, etc without any succes
      I'm running java windows offline version 8 update 131 64 bit (on a windows 10  pro 64 bit) and set my ram to 6gb in the launcher options.

      Here are the logs from my console when I start the modpack: http://paste.ubuntu.com/25114027/
      Please help me, I really love this modpack...

       
       
    • By Zyplomad
      Hello programmers, gamers, and modders alike,
      Recently, I decided to try my hand at making a modpack for my friends and I, called The ZyploPack, named after yours truly. I used several different text and video guides to help me create it, and it fundamentally works, as it is available in the Technic Launcher, but whenever I attempt to try and run it via the Play button, it loads up to the Mojang screen, then crashes, leaving me frustrated and confused. It worked when I was only using one mod, SecurityCraft 1.7.10, but I wanted to add more mods to the pack, so I added all of the mods I wanted in, which is when the crashing returned (it was there before I tried only using one mod). This was the crash report of the last time I tried to run it is attached. Please help me get my modpack up and running. 
      Cheers!
      - Zyplomad
      crash-2017-07-11_08.51.58-client.txt