Spixium

Big Dig server forge download problem

3 posts in this topic

I'm trying to set up a big dig server. When I run the launch.bat file I get this: (shown in pastebin link) and I can't connect to the server. I definitely have the right kind of java and enough RAM. Please help?

https://pastebin.com/kAUzCiiQ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • By ThatSourMelon
      Is this a bug? I don't know... feel free to move the forum. But I created a mudpack. I put it in drobox and I made it on the Technic Platform. When I search it on the technic launcher I install it, and click play. When Minecraft opens its just vanilla. It does not have a mods option, so its not running forge or something... I have a mods folder, I included modpack.jar, But I have done it a few times (a lot) and it still runs as vanilla. The Mod Pack is called Vanilla Revised and I just put a bunch of client mods in there for stuff. Here is the link to the dropbox: https://www.dropbox.com/s/afx5v05b7ymiahv/Vanilla Revised.zip?dl=1  Can someone look at it for me please and tell me what is wrong? Thx.
    • By TGJ Onlie
      iv tried reinstalling everything java Technic  nothing works but nothing works i click play and the launcher goes away and they nothing for about 5 seconds then it goes back to the launcher here is the report 
      ---- Minecraft Crash Report ----
      // Don't be sad. I'll do better next time, I promise!
      Time: 6/16/18 1:05 PM
      Description: Initializing game
      org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:252)
          at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:452)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:867)
          at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:148)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28)

      A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
      ---------------------------------------------------------------------------------------
      -- Head --
      Stacktrace:
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:252)
          at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:452)
      -- Initialization --
      Details:
      Stacktrace:
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:867)
          at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:148)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28)
      -- System Details --
      Details:
          Minecraft Version: 1.7.10
          Operating System: Windows 10 (amd64) version 10.0
          Java Version: 1.8.0_171, Oracle Corporation
          Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
          Memory: 899154200 bytes (857 MB) / 1029177344 bytes (981 MB) up to 1029177344 bytes (981 MB)
          JVM Flags: 3 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xms1024m -Xmx1024m
          AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
          IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
          FML: 
          Launched Version: 1.7.10-Forge10.13.2.1291
          LWJGL: 2.9.1
          OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
          GL Caps: 
          Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge'
          Type: Client (map_client.txt)
          Resource Packs: []
          Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
          Profiler Position: N/A (disabled)
          Vec3 Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
          Anisotropic Filtering: Off (1)
    • By drinkmybritishtears
      I'm not sure if this is under the right topic, but-
      Ever since I updated my laptop, the Minecraft Diaries mod-pack crashes after 2/7 (Phase 1), before that it was fine and ran well. I've tried re-installing the pack and the technic launcher itself, nothing new has happened and I'm not sure what to do.
      (I'm not sure if it counts as a custom seen as i myself didn't make it, but I think it's fan-based)
      ((MOD-PACK -- https://www.technicpack.net/modpack/tribute-to-aphmau.722351/about ))
       
    • By Tyler13700
      As the title says, I have 64-bit java installed, and it won't let me allocate over 1GB of ram, saying I need to install 64-bit java to have more ram. (I have 8GB of ram)
    • By Nikklelump
      I have attempt to create a mod pack but it downloads and then when it finishes it restarts as it has failed. I have ran the mods through my minecraft and it works fine the forge is the same version i used in minecraft but universal.
      This is the modpack: https://www.dropbox.com/s/uxkxe27uwu7107n/modpack.rar?dl=0
      This is the link I have put in the settings for the modpack: https://www.dropbox.com/s/uxkxe27uwu7107n/modpack.rar?dl=1
      I have tried removing the www. at the start and changed the numbers around multiple times as well as trying google drive and re-uploading the file multiple times
      The log says nothing other than it had attempted to download the file with three attempts remaining that go down after each attempt
       
      I would appreciate the help.