DabDimmaDome

InertiaAdventures 1.7.10 Custom Modpack

2 posts in this topic

Public Modded Server Open to all 3 Admins including myself already play on the server and we are looking for more players to make the server more enjoy able we hope you take your time to come and join are server and come meet new people
just head to this discord link to join https://discord.gg/ShyN9be
The Server Is running anvilnode 10gb NA 
Running my own modpack found on the discord download chat
For smooth experience i recommend at least 4+ gb of memory to run the pack fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • By Jetstream0901
      Right so I have absolutely no clue where to write or even ask about this because I believe this is a firewall or very 'light' connection issue that I must be so blatantly missing.
      For the past 9 hours, I have been frantically trying to set up a Technic modpack server (Minecraft version 1.7.10 - Based on a modpack called "The New Tekkit Classic") but haven't been able to have it work via my external IP address. Despite the fact everything is port forwarded correctly, port checking tools displaying the fact the port 25565 is actually open and having already disabled my windows firewall multiple times as well as adding rules for the ports, Java and any other things that could be restricting it from working. The port isn't blocked by my ISP so I have no clue what is going on. I can connect to the server via my local network IP and localhost, just not my external IP. I even went as far as to check whether the server connection was actually sending packets to my router, which in fact it is, but it is always displaying "Can't connect to server" on the multiplayer page of Minecraft. Whenever I try to join, I get this error: "java.net.ConnectException: Connection timed out: no further information:" and after researching it, have found literally nothing of use. 
      Some of the other things that might be helpful:
      - My internet service provider is Telstra Australia
      - My WiFi router is a MikroTik RB951Ui-2HnD
      - I am running Windows 10 Pro 64bit with the latest version of Java's runtime environment 
      I am also 110% sure my IP addresses displayed are correct.
      I am at a serious loss right now. Please help...
      Kind regards. 
    • By Deezd
      We now have 72 player slots & 8GB Ram to run the server. Almost 500 players have been visiting us the last two months

    • By Venetiancrusader
      Hi my name is leonardo and my username is venetiancrusader. I’m currently on orders and use discord for my side business. When I woke up this morning I upgraded my account with staff and sent pictures of myself with my Military ID to verify my identity. Later on I looked again and I was banned. I’m not sure what I did wrong since I got no email saying whar happened but I need to be unbanned so I don’t keep losing money by not been on my server. If I did something wrong then it won’t happen again. If my account got hacked then i’ll just change my password to a better one. It is important for me to get back my account. As a pfc in the US Army I don’t make much and my group was really making the difference for myself, my wife and kids. I would love to get it back ASAP and now what I did wrong so it doesn’t happen again. Thank you all again for your help. 
    • By Stariomario96
      Whenever I try to load any modpack on Technic, including packs with just forge, it just crashes on startup no matter what. Most modpacks work outside of Technic, but none work in it. What happens is that I hit start, it loads all the way, then returns to the launcher with no errors in console or loading the start screen.
    • By Rockentoon
      Before I begin I must say that I am not the person in charge of updating our servers modpack, but I am looking for help to relay the solution!
      I am an admin on a Pixelmon server which recently has switched to the newly released Pixelmon Reforged.  Since updating the pack to accommodate, our users have experienced the common issue of the assets loading, Minecraft not starting, then being taken back to technic immediately.  Any help would be greatly appreciated!  
      Logs: https://pastebin.com/tqjJCVfH