2 posts in this topic

Im making a modpack that me and some friends are going to play on but when i tested to see if it worked it launched minecraft 1.7.10 without mods. I am using forge 1.7.10 and all the mods are in that version.

Share this post


Link to post
Share on other sites

We don't ask help with custom packs in off topic section. Do a little read before posting

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Similar Content

    • By T6K_CHEWIE
      I followed the directions on how to create and publish a new modpack on the Technic Platform, but when I go to download it and play it there are no mods installed not even Forge. I don't understand what I did wrong, I even watched some YouTube videos on how to make and publish a modpack on Technic and followed their instructions, but nothing worked. Please let me know if you can help, I'd prefer it if someone called me on Discord so we could screen share, if not I understand just let me know what to provide to get the help I need. Thank you. My Discord is St.Nibba#6691.
    • By JustLisa
      Hi, i have big problem with server.
      Here is my console: 
       
      Console.txt
    • By mjmcasio
      I have been trying to start a tekkit server with an additional mod inside the mod folder. The server does not want to load with the mod inside the mod folder, but when i take it out of the the folder the server works completely fine. I am getting stumped and have been trying to figure out why it wants to crash with the mod inside. the mod is Agent Agriculture, and just adds more crops and 3 mobs, and a few other things. thx
       
    • By EnderBluesGaming
      Alright, heres what's going on. I made my modpack, opened it, opened the server, used hamachi, jumped in, and i went through the creative menu to check out some of the mods, and i went to MC Heli's section and Theres no tanks in the tank menu, no  planes in the planes menu, and no helis in the heli menu. I really need help.
       
      I put a picture below to help you guys figure it out
      -Please help, Ender