DrTaco

[Bug] (I think) PLEASE HELP!!!

Recommended Posts

Hello. I am having a bit of issues launching BigDig. When I log into the Technic Launcher, I can select big dig. (Of Course.) I am running the latest recommended build. I am using Java 7 (Recommended on a forum.) My RAM settings are at 3 gig. When I click play, It loads up all the files and unzips them, but it just goes right back to the technic launcher. No MOJANG page. Just the launcher. PLEASE HELP ME!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Read the Tracker Rules and Guidelines, then post your issue on the Tracker.

 

Your report belongs on the Launcher Tracker if the modpack never reached the Mojang logo.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Similar Content

    • By Drivebyben123
      Just started playing tekkit again and decided to try out tekkit legends, when I click play on the modpack it loads in the modpacks at the bottom and then briefly changes screen then nothing happens, it just wont seem to launch the game,  can anyone help ?
    • By Neamcrain
      As you should know, you can edit your avatar and change it in your Minecraft Head, but as I see through the code, you are using Crafatar.com for the converting, but they no longer support ingame names. But you only allow IGN's on your website, so it doesn't work for me. Crafatar now only supports UUID, so you could use this little website https://mcuuid.net/?q= you could just read from this view-source:https://mcuuid.net/?q=hopfulldyingsoon (this is my profile) there you can read line 91 with the keyword: "value" (its always line 91) this line returns the UUID you can use for Crafatar, you just have to change the IGN.
      I haven't seen this bug report yet, if there was one, then sorry, just delete it, if not, then happy fix it ❤️
    • By PlayerMrc
      https://paste.ubuntu.com/p/H3TGQKm6BX/
       
      this is my log I know you will say turn off your anti virus and firewall I did everything still doesn't work pls some1 help me discord is Ilikeanime#0073
    • By Mysteriaa
      Apologies, I know isn't regular Hexxit and this is my first time here, so I wasn't sure where to post.
      I've had this agitating issue with Hexxit Rewritten 2 as of late. I've had to delete three prior Survival worlds because of this bug and I don't know what to do. I want to load my world normally again and not lose so much progress over and over and over again because this is really pissing me off.
      Sometimes while playing on a new world, the game may crash. When this happens, it's basically a death sentence; I can no longer log into and play the world normally, as it says "Shutting down internal server" before crashing. I have reinstalled the mod pack and backed up the world, but it still crashes when I use it. I'm at a complete loss. I've also noticed that the crashing is caused by the corrupted world specifically; any other world I create will work just fine.
      I've saved the OpenEye crash report so you can take a look at it here, hopefully it helps: http://openeye.openmods.info/crashes/0d68ab46f19ce23404f2cdf6daf416db Note that "likely mods" etc. are blank.
      Is there any way to fix this, or am I just permanently stuck with yet ANOTHER broken world?
    • By zareth
      Hello,
      I have the Problem that my Technic Launcher does somhow not comunicate with the server. I can log in but after that it doesn't connect to the internet anymore (it shows 'the discovery page is currently unavailable' and I can see the standart Modpacks like Hexxit or Tekkit but it doesn't load any information about them no pictures likes or updates and if I hit the install button nothing happens) and I get the same problem on my Mac where I dont even get shown the standart modpacks.
      Thins I tried:
      Reinstalling java, Reebots, Running as administrator, Running in compability mode for win 7, Reinstallig Technic Launcher (with the Windows and the Linux Installer), Deleting settings.Json, My windows Defender and Windows Firewall is turned off but I still did set a rule that Java and the technik launcher can surpass the firewall, I have Java 32 bit , Java 64 bit and Java developement kit (all newest version), I tried different install locations (Deafault and onto my drive E:).
       
      I also discovered that my .technic folder is set to read only but it somhow switches always back to read only if I change the setting
      I'm sending the Logs from a fresh Install where I changed nothing, one from the windows Installer and one from the Linux installer,
      Linux Log: https://paste.ubuntu.com/p/bns8yFKmFn/
       
      Windows Log: https://paste.ubuntu.com/p/4cZppqNWKW/
      (for information schwerwiegend does mean Critical)
       
      and also I attached the lines my command program gives me after I run the linux installer.