• 0
Mollay

Help me please modpackt not working

Question

so i made a new mod pack MollysAwesomePack and i can't open whenever i click play t disappears for 2 secs and then the launcher comes back, and its really killing i have don have I've done other things but it still won't work:cry::furcry:

PWEASE HELP

Share this post


Link to post
Share on other sites

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hi there! May I get your link to the modpack, and the download link? Like from where-ever your uploading it from?(Dropbox, MediaFire etc)

Then I can examine what else is wrong.

@Mollay

Edited by v1t0man36658

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 minute ago, v1t0man36658 said:

Alright, change "www" to "dl" and "dropbox" to "dropboxusercontent" and you should be all good.

so I'm supposed to remake the pack??? hahahah

noob is meh @v1t0man36658

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
15 minutes ago, Mollay said:

so I'm supposed to remake the pack??? hahahah

noob is meh @v1t0man36658

No, just edit the link with the changes I put above, go into Edit Modpack and click the link and change it to what I mentioned. Thats it. 

If you dont want to then its your loss.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By JokeInABox
      Hi All,
      when i install a modpack and click play, all it dose is close launcher then minecraft appears in the taskbar takes a few seconds then switches to the name of the mod im trying to play (Legands) then dose nothing, wont let me click on it and when i hover over its just a blank white box. 
      I have tried a Couple of different things to get it to work but to no avail.
      Reinstalled minecraft and launcher
      restart PC 
      Changed to 64bit java and set to 4GB ram 
      checked to see if my NVIDA was up to date 
       
      all help would be greatly appreciated.
      link to my logs https://pastebin.com/rNEDnvKb 
    • By Keno_
      I tried creating a modpack, but when I try to open it in the Technic launcher it won't open. When I click play the launcher closes and then reopens. I looked through the logs to see if I could find the problem, but I'm not really sure what to look for. Can someone help me?
      Heres the link to the pack:
      https://www.technicpack.net/modpack/an-aberrant-magic-modpack.1482134
    • By FastClap
      Hello im posting this thread looking for some help i downloaded the technic launcher yesterday and tried to download mod packs. when i go to load one it will not load 'minecraft assets' then proceed to close then re-open the launcher. i have looked up solutions but none have worked i am on windows 10. literally bought my PC yesterday i have 64bit java  aswell and even tried resetting my java and also tried to run the launcher as an administrator  nothing is working can someone please help fix this issue? i dont know how to copy the link so here are the recent logs.. [B#407] 2019/07/08 19:06:10 [INFO] Console Mode Activated
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE] java.io.FileNotFoundException: File 'C:\Users\Patrick\AppData\Roaming\.technic\assets\launcher\OpenSans+Cyberbit.ttf' does not exist
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE]     at org.apache.commons.io.FileUtils.openInputStream(FileUtils.java:299)
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE]     at net.technicpack.ui.lang.ResourceLoader.getFontByName(ResourceLoader.java:76)
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE]     at net.technicpack.ui.lang.ResourceLoader.getFont(ResourceLoader.java:318)
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE]     at net.technicpack.ui.lang.ResourceLoader.getFont(ResourceLoader.java:314)
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE]     at net.technicpack.launcher.autoupdate.TechnicRelauncher.buildUpdaterTasks(TechnicRelauncher.java:114)
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE]     at net.technicpack.autoupdate.Relauncher.runAutoUpdater(Relauncher.java:97)
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [SEVERE]     at net.technicpack.launcher.LauncherMain.main(LauncherMain.java:198)
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [WARNING] Unable to load users from C:\Users\Patrick\AppData\Roaming\.technic\users.json because it does not exist.
      [B#407] 2019/07/08 19:06:11 [INFO] Starting download of http://launcher.technicpack.net/resources/OpenSans+Cyberbit.ttf, with 3 tries remaining
      [B#407] 2019/07/08 19:12:26 [INFO] Expected MD5: 94a9d4cbcb9ceaa25000fa303fa81acc Calculated MD5: 94a9d4cbcb9ceaa25000fa303fa81acc
      [B#407] 2019/07/08 19:12:26 [INFO] Starting download of http://launcher.technicpack.net/resources/Raleway+FireflySung.ttf, with 3 tries remaining
      [B#407] 2019/07/08 19:19:58 [INFO] Expected MD5: b62087eb4b11746987c800c0512890ef Calculated MD5: b62087eb4b11746987c800c0512890ef
      [B#407] 2019/07/08 19:19:58 [INFO] Starting download of http://mirror.technicpack.net/resources/aether-dep.jar, with 3 tries remaining
      [B#407] 2019/07/08 19:21:49 [INFO] Expected MD5: EBF34784444ABCB976F77C9E23692057 Calculated MD5: ebf34784444abcb976f77c9e23692057
      [B#407] 2019/07/08 19:21:49 [INFO] OS: windows 10
      [B#407] 2019/07/08 19:21:49 [INFO] Identified as windows
      [B#407] 2019/07/08 19:21:49 [INFO] Java: 1.8.0_211 32-bit
      [B#407] 2019/07/08 19:21:49 [WARNING] Unable to load users from C:\Users\Patrick\AppData\Roaming\.technic\users.json because it does not exist.
      [B#407] 2019/07/08 19:21:50 [WARNING] Unable to load installedPacks from C:\Users\Patrick\AppData\Roaming\.technic\installedPacks because it does not exist. 
    • By Souppey
      I keep trying to run MIANITE REBORN OLD and the mod pack will load to about 28% and says "Pre Initializing Loading Forge Microblocks" and then it will crash. Help bc i wanna play a server with friends. Thank you!!!
       
      pastebin: https://pastebin.com/3gixkwEr
    • By MONOCHROMATIK
      Hi everyone.
      I've been trying to login to the actual site itsself but i've forgotten the login digits.
      then i go attempting to turn of 2FA but it needs a recovery code, which i never got.
      Is there anyway to get a new code and/or set of digits? if so please let me know. Thanks!