• 0
Sign in to follow this  

Question

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 1

I'm sorry that I'm not able to give an answer to this, but I just wanted to say I'm having this exact same problem. I really, really hope there's someone who knows why this is happening. On the activity monitor, "LauncherMain" hang at about 0.2% CPU usage and does not do a thing except display the splash logo of the blue circle wrench thing. I'm not really sure what's up or what's going on, but it could be my fault. 

Wait! I just found the solution. Try uninstalling Java version 9 (which apparently doesn't work that well with minecraft things) and installing Java version 8 instead!! Here's a link to the page where I got the version 8 download: https://java.com/en/download/manual.jsp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By stringybean
      I have recently updated to macOs Catalina, and i wanted to reinstall technic launcher to play with my friends. I already have java installed, but when i open the .jar file, it pops up on my dock and disappears twice. When i check the logs there is usually one log for each time i open it, along with nothing in the surrounding folders. I have tried to 'reinstall' technic multiple times.
      techniclauncher_2020-02-06.log
    • By Lord_Ahegao
      So, I'm trying to download Technic Launcher, everything went smoothly up until the point I actually downloaded it.. I went to the "Discover" tab only to see it completely blank, all of it was white except the top and bottom boarders of the launcher, my profile picture also won't load if that gives any more insight into my problem.

      Mind helping, anyone?
      https://justpaste.it/2awey
       
    • By KUHMM_DUMPSTER
      when i launch hexxit everything is just fine but when i enter a world after a few minutes the game crashes can someone help me out please?
    • By FATKRAKENCaTS
      When I try and get on to my friends server recently, it says 
      "Internal exception: java.io.IOException: Bad packet id 72"
      I'm not sure what to do. I've tried deleting the mod-pack and reinstalling, signing out of my account on the Technic launcher, and him resetting the server,  but it  just does the same thing. I have tried searching the web but came to no conclusion why it does this. So here I am with an account, asking for help. 😢😬 The version/release is 1.6.4. But yeah any help would be great! The computer I am using is a mac if that helps.
    • By LittleEavan
      Hiya hiya! 

      So I believe Dropbox has made it so only those with Dropbox Pro+ can edit their download links (from the 0 to 1). 

      I'm currently looking for alternatives, but haven't gotten any that I've tested to work for me.

      So far I've tried Mediafire, Google Drive, and OneDrive. If any of these worked for you, please help me out by telling me as to how you managed to do so! If none of these worked for you and something else other then the listed did (that is free), please inform me. Thank you!

      ~LIttleEavan
      Naturally this should be compatible with Technic, I'm not looking for a manual download o_O