Jump to content

Chunk is super laggy (please help)


Recommended Posts

So i was working on project red and was starting on a chest system and it broke when i took an item out. There is a video of it.  Now the chunk makes the server unplayable but wont crash it. I tried breaking all the pipes and chests and that didn't work. Aswell as i tried updating the missing blocks by tossing cloud in a bottles but nothing helps. Anyone know a way to fix it?

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By FlameOregu
      I'm trying to play a modpack with my little brother and all of a sudden it only launches vanilla! Please help quick. I'm using FHM Stoneblock 2 if that helps.
    • By YTDannydan
      So i made a modpack, and i have tried linking my file on several different websites, dropbox, MediaFire and Google Drive. but the modpack settings keep saying: "The modpack location you specified is not a valid zip file." can someone please help me? i want to make a server of this modpack in future but for the last couple days i have been struggling!
    • By seraphicsong
      I have a folder, inside are config, mods, and bin folders. The mods are in the mods folder, I have a forge installer renamed to modpack.jar inside the bin folder. I zip the config, mods, and bin folder and then upload them to dropbox. I take the download link from dropbox, and change the end number from 0 to 1. I put it in the modpack location of the edit modpack on the technic website. However, when i try to install the modpack from technic launcher, I get vanilla Minecraft when it opens. Please help!
    • By kiwisprite
      My friends and I have been playing on a Hexx rewritten 4 (beta) server for the past couple of days, but now when I go to open the modpack it says "offline" at the top. When I try to run it, it immediately stops. I tried uninstalling and reinstalling, but when I went to reinstall I got a popup that read "the modpack does not appear to be installed or is corrupted and is not available for offline play." I've tried reinstalling the launcher, deleting and reinstalling the pack, and even checked with a friend to see if they were having the same issue (nope!).  Does anyone know a fix to this?
×
×
  • Create New...