Sign in to follow this  
Danny84

Unable to launch Tekkit Legends

Recommended Posts

Hello,

I'm having trouble getting Tekkit Legends to launch. When I click "play" in the launcher, it validates all the files, but then just goes back to the launcher as if nothing had happened. Here is the log. I have tried resetting the modpack multiple times, to no avail. I am able to launch vanilla through the technic launcher, but not tekkit legends.

Any help is much appreciated!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By Dragonj201
      Excuse me, I recently attempted making a new modpack after using multiple recent guides but when I load up the pack, the mods just don't exist, can someone help?
    • By ShiftyDreamer
      Creating a Tekkit Classic Survival Towny server , Needing some help building , configs , etc! You can add me on Discord @ ShiftyDreamer#7803 ! Server : 167.114.172.109:25581
    • By opyun2991
      Hello,
          You guys probably get things like this all the time so i'm sorry if this is a stupid mistake but my modpack wont load at all. It just goes straight back to the Technic menu when I try to load it and cant figure out why its not loading. I downloaded all the mods from CurseForge and tried my best to check all of them for if they needed any libraries.
      fml-client-latest: https://pastebin.com/RNuKFe97
      raw output from Technic Console: https://pastebin.com/rR3D2e0A
      link to modpack: https://www.dropbox.com/s/00o9fkmh92cut2p/The%20iTunesU%20Pack2.zip?dl=0        (I definitely changed the 0 to a 1 at the end of the link)
      Tell me if there is any more information you need
      Thank you in advance
    • By cyndaquilofpower
      I installed the TechnicLauncher.jar file, and I have Java on my Mac, but whenever I go to install it, I believe what happens is it crashes. When I first open the installer it shows me the window to install, and then when I click install, it closes out. Every time I open the file after that, it opens, then closes, then opens again for a bit longer, and then closes. I can't really pinpoint what's wrong, can someone help me out?
    • By erikcz
      Hi, yesterday, i created my own tekkit server for me and my friend (trough hamachi)
      And it worked perfectly, however today i kept disconnecting from the server after every minute of playing, without crash reports, and my friend could still play there.
      (My tekkit is crashing, not the server)
       
      I tried restarting server, technic and tekkit, reinstalling tekkit, but nothing worked.
      Please any suggestions?