• 0
DatMudkip873

My Minecraft Sky Doesn't Work

Question

When I try to run minecraft sky (official) everything works fine but when it says: Finishing Up 6/7 it will close out of minecraft and put me back on the technic launcher. (I haven't gotten any crash reports) Please help:furcry:!

I think this may be a crash report?

 

[16:57:37] [main/INFO]: Setting user: DatMudkip873
[16:57:39] [Client thread/INFO]: LWJGL Version: 2.9.1
[16:57:50] [Client thread/INFO]: Reloading ResourceManager: Default, FMLFileResourcePack:Forge Mod Loader, FMLFileResourcePack:Minecraft Forge, FMLFileResourcePack:Not Enough Items, FMLFileResourcePack:Aether II, FMLFileResourcePack:AgriCraft, FMLFileResourcePack:ArchitectureCraft, FMLFileResourcePack:BiblioCraft, FMLFileResourcePack:Botania, FMLFileResourcePack:BC Transport, FMLFileResourcePack:BC Silicon, FMLFileResourcePack:BuildCraft, FMLFileResourcePack:BC Energy, FMLFileResourcePack:BC Factory, FMLFileResourcePack:BC Builders, FMLFileResourcePack:BC Robotics, FMLFileResourcePack:BuildCraft Compat, FMLFileResourcePack:ChickenChunks, FMLFileResourcePack:Chisel, FMLFileResourcePack:CoFH Core, FMLFileResourcePack:PTRModelLib, FMLFileResourcePack:Decocraft, FMLFileResourcePack:EnderCore, FMLFileResourcePack:Ender IO, FMLFileResourcePack:Ex Nihilo, FMLFileResourcePack:Ex Compressum, FMLFileResourcePack:Gilded Games Utility, FMLFileResourcePack:Gliby's Voice Chat Mod, FMLFileResourcePack:Immersive Engineering, FMLFileResourcePack:Inventory Tweaks, FMLFileResourcePack:Iron Chest, FMLFileResourcePack:Logistics Pipes, FMLFileResourcePack:Mantle, FMLFileResourcePack:MinecraftSky, FMLFileResourcePack:MineFactory Reloaded, FMLFileResourcePack:MFR Compat: BuildCraft, FMLFileResourcePack:MFR Compat: ForgeMicroblock, FMLFileResourcePack:MFR Compat: Thaumcraft, FMLFileResourcePack:MFR Compat: Thermal Expansion, FMLFileResourcePack:MFR Compat: Tinkers' Construct, FMLFileResourcePack:MFR Compat: TwilightForest, FMLFileResourcePack:MFR Compat: Vanilla, FMLFileResourcePack:MineTweaker 3, FMLFileResourcePack:Mod Tweaker 2, FMLFileResourcePack:Rope Bridge, FMLFileResourcePack:RPGAdvMod, FMLFileResourcePack:Solar Expansion, FMLFileResourcePack:Tinkers' Construct, FMLFileResourcePack:Thaumcraft, FMLFileResourcePack:Thermal Expansion, FMLFileResourcePack:Thermal Foundation, FMLFileResourcePack:Tree Growing Simulator 2014, FMLFileResourcePack:The Twilight Forest, FMLFileResourcePack:Waila, FMLFileResourcePack:Yet Another Backup Mod, FMLFileResourcePack:YUNoMakeGoodMap, FMLFileResourcePack:Baubles, FMLFileResourcePack:Forge Microblocks, FMLFileResourcePack:Forge Multipart, FMLFileResourcePack:Minecraft Multipart Plugin
[16:58:22] [Sound Library Loader/INFO]: Sound engine started
[16:58:28] [Client thread/INFO]: Created: 16x16 textures/blocks-atlas
[16:58:29] [Client thread/INFO]: Created: 16x16 textures/items-atlas
[16:58:47] [Client thread/INFO]: Created: 16x16 textures/revolvers-atlas

Hopefully this helps!

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By Marller
      I updated a modpack last night and lost everything. Most of the mods that were in the pack I use all the time and they were removed. I tried to reinstall them, got Needs Newest Forge Update, tried to install that and nothing. I've even uninstalled and reinstalled the modpack several times. When I load the game it just loads the vanilla version. I asked for help in their Discord but there was nothing that they could really do. I've tried a few modpacks and they all load just fine. Is there a away to fix this?
    • By Yamiash101
      Howdy, I'm trying to set up a dumb little modpack for me to screw around with using the technic launcher, mostly so I can still use client-side mods on my main client without having to switch the mod folders constantly. Anyways, as the title suggests, it's opening up in vanilla. I understand this is a relatively common issue, and have spent the last 2 or more hours looking at other members' help requests to little avail. As far as I can tell, everything has been done correctly.

      The modpack is unceremoniously called Dat Survivor Boi, since Survivor was taken and I didn't feel like making something serious, as this was supposed to be a relatively private thing at first. Any help would be appreciated. I suspect it might have something to do with "coremods", but I haven't really screwed around with mods later than 1.7.10 before, so I am very unfamiliar with it. It's never been an issue in my past, and I'm doubtful it is now, but that's the only thing I can tell could be wrong.

      Thank you for reading.
    • By sanik0010
      I installed the Final Stand modpack and its in my .technic folder but after it downloads there is no open button, it just says install. I tried doing that but nothing changed.
    • By aaronthebigdino
      Type of Bug: In Game Bug: Crashes while trying to load mods
      Problem: Technic Launcher/Forge crashes while loading mods, or loads mods but is unable to create or join a world without crashing.
       
      Modpack: Tekxit 3, Version 1.12.2
      Game Log: http://batman.gyptis.org/zerobin/?d721831b40c2244d#tNvBcsEp8AIcpu3DOnAa0pg6y0cmhivU6EihgKUD9gw=
      Crash Log: http://batman.gyptis.org/zerobin/?7716be1e3120b2fc#DpfgKpZVoxIti+naxx3fa2P2ggxwSMQQDheO/UNHf8w=
       
      Attempts to fix:
      -Upped allocated RAM to Minecraft
      -Changed client from Technic Launcher to Forge, problem persisted
      -Deleting mods and reinstalling
      -Removing all mods to see if it was a problem w/ forge; it was not the problem; forge loaded perfectly fine
       
       
       
      Any help would be appreciated!
    • By DefinitelyNotMLG
      Hey I'm having trouble downloading Linux and I'm not sure what to do,
      I have both jre and jdk 8 installed and updated
      it starts and then stops and doesn't download any files
      I'm just not sure what to do, her are the content of the log file
      also I'm running the latest version of pop_os
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [INFO] Console Mode Activated
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE] java.lang.NoClassDefFoundError: com/sun/awt/AWTUtilities
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE]     at net.technicpack.ui.controls.installation.SplashScreen.<init>(SplashScreen.java:84)
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE]     at net.technicpack.launcher.autoupdate.TechnicRelauncher.buildUpdaterTasks(TechnicRelauncher.java:108)
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE]     at net.technicpack.autoupdate.Relauncher.runAutoUpdater(Relauncher.java:97)
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE]     at net.technicpack.launcher.LauncherMain.main(LauncherMain.java:201)
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE] Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: com.sun.awt.AWTUtilities
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE]     at java.base/jdk.internal.loader.BuiltinClassLoader.loadClass(BuiltinClassLoader.java:581)
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE]     at java.base/jdk.internal.loader.ClassLoaders$AppClassLoader.loadClass(ClassLoaders.java:178)
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE]     at java.base/java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:521)
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE]     ... 4 more
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE] Unhandled Exception in Thread[main,5,main]
      java.lang.NoClassDefFoundError: com/sun/awt/AWTUtilities
          at net.technicpack.ui.controls.installation.SplashScreen.<init>(SplashScreen.java:84)
          at net.technicpack.launcher.autoupdate.TechnicRelauncher.buildUpdaterTasks(TechnicRelauncher.java:108)
          at net.technicpack.autoupdate.Relauncher.runAutoUpdater(Relauncher.java:97)
          at net.technicpack.launcher.LauncherMain.main(LauncherMain.java:201)
      Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: com.sun.awt.AWTUtilities
          at java.base/jdk.internal.loader.BuiltinClassLoader.loadClass(BuiltinClassLoader.java:581)
          at java.base/jdk.internal.loader.ClassLoaders$AppClassLoader.loadClass(ClassLoaders.java:178)
          at java.base/java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:521)
          ... 4 more