Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Derpologist

Voltz Fission reactor issues (HELP!)

2 posts in this topic

Help!

I have been working on a project in Voltz 3.1.2 (1.6.4) 

Its a HUGE base which will be for a later project (I'm using creative but making it able to sustain life in survival mode)

I was using coal generators, but wanted to start using nuclear. I built a fission reactor in a secluded, well protected, bomb proof bunker at bedrock and it was working fine. Up until now.

I heard that you have to pipe the liquid toxic waste out, so I put a cobblestone liquid transport pipe and a tank on the bottom of the reactor. about 20 mins later I go back down and toxic waste is EVERYWHERE! The tank didn't fill at all. Since then I have tried many many different orientations, even with the pipe next to the reactor. still the same toxic waste. This is really making me mad. In the older versions of volts all you had to do was build it (which I know I'm doing correctly) and there your done. not anymore. Hate these changes. 

Also-what ever happened to fusion reactors in 3.1.2? Kind of a bummer because I use these to power particle accelerators...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • By Cozmmando
      My modpack used to download just fine but it seems to have stopped working recently. I used a direct link and made sure that I set everything up correctly, but whenever I try to download it the percentage bar goes into the negatives. Does anyone know why this might be happening? Here is a link to my modpack: https://www.technicpack.net/modpack/cozrpg-evolved.984365
      Thanks for the help in advance!
       
      EDIT: It turns out that if you leave the download on for a while, the pack will eventually download. But it still shows a negative percentage, and i’m sure that has driven some users away from the pack because they thought it was broken. So does anyone know why the download bar is showing a big negative percentage?
    • By xfalcon
      Hello, I'm getting the following error when starting up my server. Can someone help me resolve it please? Thanks in advance. The modpack is Tekkit Classic.
      [email protected]:~/tcs# ./launch.sh 182 recipes 27 achievements 15:56:04 [INFO] Starting minecraft server version 1.2.5 15:56:04 [INFO] Attempting early MinecraftForge initialization 15:56:04 [INFO] Completed early MinecraftForge initialization 15:56:04 [INFO] Forge Mod Loader version 2.2.91.173 for Minecraft 1.2.5 loading 15:56:04 [SEVERE] Unable to process our input to locate the minecraft code 15:56:04 [SEVERE] cpw.mods.fml.common.LoaderException 15:56:04 [SEVERE] at cpw.mods.fml.common.ModClassLoader.getParentSources(ModClassLoader.java:77) 15:56:04 [SEVERE] at cpw.mods.fml.common.Loader.load(Loader.java:374) 15:56:04 [SEVERE] at cpw.mods.fml.common.Loader.loadMods(Loader.java:606) 15:56:04 [SEVERE] at cpw.mods.fml.server.FMLBukkitHandler.onPreLoad(FMLBukkitHandler.java:134) 15:56:04 [SEVERE] at net.minecraft.server.MinecraftServer.init(MinecraftServer.java:135) 15:56:04 [SEVERE] at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:438) 15:56:04 [SEVERE] at net.minecraft.server.ThreadServerApplication.run(SourceFile:492) 15:56:04 [SEVERE] Unexpected exception cpw.mods.fml.common.LoaderException at cpw.mods.fml.common.ModClassLoader.getParentSources(ModClassLoader.java:77) at cpw.mods.fml.common.Loader.load(Loader.java:374) at cpw.mods.fml.common.Loader.loadMods(Loader.java:606) at cpw.mods.fml.server.FMLBukkitHandler.onPreLoad(FMLBukkitHandler.java:134) at net.minecraft.server.MinecraftServer.init(MinecraftServer.java:135) at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:438) at net.minecraft.server.ThreadServerApplication.run(SourceFile:492) >  
    • By Pouhebert
      Any modpack I try to open at Technic does not open! I've tried several things like -Xmx512 and it still does not work
    • By peterbdude
      Hi so i dont know if this is the right place for this but,
      i made a custom mod pack which is a mix between tekkit and hexxit (never made a mod pack before), and it loads them in phase 1/7 saying "constructing mods" in the mojang screen but as soon as it goes to 2/7 it says "initializing mods phase 1" and crashes with no error message. The modpack is named "NRHS Mod pack" in minecraft version 1.7.10, Idk what to do from here so if someone could figure out why it keeps crashing and comment why i would be soooooo grateful. 
      Mods:
      https://docs.google.com/document/d/1sErCVa1CrChjL7RLfqG73PlQHTmZGaarGqmJZbpP244/view
    • By intGamer
      I have an old minecraft modpack which I want to send to technic. After sent it to technic , I had this error: Error extracting a file for the modpack . The modpack is on 1.4.7. I don't know if on this version has something different. I've created all the 3 main folders (bin, mods, config ) and putted the forge with the name modpack .jar on bin. After sent it to a . zip file, I've sent it to dropbox . Please help me !