Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0
Muniz7901

Always when I open the hexxit it crashes

Question

 

Always when I open the hexxit of this error:

 

      Bad video card drivers!      
      -----------------------      

Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.
This can usually be fixed by updating the video card drivers.

--- BEGIN ERROR REPORT 7fe0271 --------
Generated 22/10/17 21:57

-- System Details --
Details:
    Minecraft Version: 1.5.2
    Operating System: Windows 10 (amd64) version 10.0
    Java Version: 1.8.0_151, Oracle Corporation
    Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
    Memory: 1805286072 bytes (1721 MB) / 2058354688 bytes (1963 MB) up to 2058354688 bytes (1963 MB)
    JVM Flags: 3 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xms2048m -Xmx2048m
    AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
    Suspicious classes: FML and Forge are installed
    IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
    FML: 
    LWJGL: 2.9.0
    OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
    Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge'
    Type: Client (map_client.txt)
    Texture Pack: Default
    Profiler Position: N/A (disabled)
    Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPointerException: null[failed to get system properties (java.lang.RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.)]


org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244)
    at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
    at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:398)
    at net.minecraft.client.MinecraftAppletImpl.func_71384_a(SourceFile:56)
    at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:733)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
--- END ERROR REPORT 5cbc1d45 ----------

 

 

 

I have already updated the drivers downloaded several javas and still can not open help me please

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts


  • Similar Content

    • By ShiftyDreamer
      Creating a Tekkit Classic Survival Towny server , Needing some help building , configs , etc! You can add me on Discord @ ShiftyDreamer#7803 ! Server : 167.114.172.109:25581
    • By opyun2991
      Hello,
          You guys probably get things like this all the time so i'm sorry if this is a stupid mistake but my modpack wont load at all. It just goes straight back to the Technic menu when I try to load it and cant figure out why its not loading. I downloaded all the mods from CurseForge and tried my best to check all of them for if they needed any libraries.
      fml-client-latest: https://pastebin.com/RNuKFe97
      raw output from Technic Console: https://pastebin.com/rR3D2e0A
      link to modpack: https://www.dropbox.com/s/00o9fkmh92cut2p/The%20iTunesU%20Pack2.zip?dl=0        (I definitely changed the 0 to a 1 at the end of the link)
      Tell me if there is any more information you need
      Thank you in advance
    • By cyndaquilofpower
      I installed the TechnicLauncher.jar file, and I have Java on my Mac, but whenever I go to install it, I believe what happens is it crashes. When I first open the installer it shows me the window to install, and then when I click install, it closes out. Every time I open the file after that, it opens, then closes, then opens again for a bit longer, and then closes. I can't really pinpoint what's wrong, can someone help me out?
    • By erikcz
      Hi, yesterday, i created my own tekkit server for me and my friend (trough hamachi)
      And it worked perfectly, however today i kept disconnecting from the server after every minute of playing, without crash reports, and my friend could still play there.
      (My tekkit is crashing, not the server)
       
      I tried restarting server, technic and tekkit, reinstalling tekkit, but nothing worked.
      Please any suggestions?
       
       
    • By butterboyrs
      I need people to test out my new mod pack and tell me what I should add I am not looking for likes but more of testing tell me how it runs and different things I can do to better improve my mod pack
      this is the link to my mod pack: https://www.technicpack.net/modpack/the-great-beyond-power.1374986