Jump to content
  • 0

Technic launcher not launching anything


Question

Hi, today I offered an access to Minecraft to my best friend. I installed it on her computer, and then installed the Technic Launcher, to allow her to join me on my aotbt server. I was asked to run Java, so I downloaded a 64bit of Java 7. It worked fine, and I was able to get AOTBT and vanilla easily. But when I clicked on play, nothing happened. Well, I say "nothing", but it was like the technic launcher disapearing for the Mojang screen, but Mojang never shows, and we're back to the launcher. I tried to uninstall it, delete the .technic file, restart the computer, install again, change java version, allow Java and Minecraft in the firewall, but it does this everytime. I attached the log. Can you tell me what's wrong ?

http://pastebin.com/sN55Q3yd

Edited by Leiriad
Moved to another forum
Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By bradleybrand
      I am asking on behalf of my friend with autism.
      So we downloaded the Minecraft Launcher from the official website, installed and ran. It experienced issues download/installing the latest version of Minecraft.
      Luckily, from my computer, I backed up the need Minecraft files into a .zip file and shared that with him. Vanilla Minecraft works and runs.
      From there, went on Technic Launcher. Vanilla Minecraft won't download and install. Neither will my modpack.
      His Technic Launcher has an issue actually downloading and installing modpacks. Even the official ones.
      ---
      We have turned firewall off. We have uninstalled and reinstalled Minecraft Launcher. We have deleted Minecraft and Technic files from %appdata%, as well as using CCleaner to remove any extras. We have uninstalled 64-bit Java and redownloaded and reinstalled 64-bit Java. ---
      What could be a possible fix for this issue?
      Has anyone else experienced such an issue?
    • By Zilverrr
      Whenever me or my friends try to download my modpack https://www.technicpack.net/modpack/minecraft-steden-oorlog.1830815 it only runs vanilla 
      can someone help me with this ?
    • By aguamieles
      Hey everyone! I'm relatively new to Technic, and I'm having some problems launching modpacks. Whenever I run a modpack, the Minecraft window gets stuck on a white screen. I am running on a Macbook Pro on Mojave 10.14.4. Any advice on how to fix this? If needed, I can post a pastebin from my Technic console. Thank you!
    • By Davy2011
      So i've had this server from the looks for quite some years and it ran fine. But now when I try to play it, it starts up normally, then going to the world to boot it up, then BAM! It closes with "server closed", then just crashes just like that and throws me this error. I tried it with and without Optifine, yet it still throws the same complaint at me. I tried to remove any persky mods that was causing the problem, but nothing. I even updated every mod that was outdated using a mod that detects whats outdated and whatnot, yet it still did the same crash to me. Anything to do? And yes, I know its talking about Optifine not being compatible, but I don't know why it still crashes even with it removed. I've explained this all over and people just can't help. If nobody can help out on this, forget it, i'll just make a whole new thing and scrap this.
       
      Edit: I've already fixed it myself, thanks for the help.
       
    • By FemaleTophat
      My friend recently made a server on the modpack: Pixelmon Reforged. The server was pretty laggy, and I was having some problems rejoining, so I decided to go to task manager and force it to close, but after doing that, the modpack decided not to cooperate, and now it won't open at all. Other modpacks will open, sure, but when I click "play" on the modpack, it loads very quickly and then nothing happens. I can click play again, same thing. I tried deleting the pack and installing it again. Same thing. Please help? 
×
×
  • Create New...