Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
jarjacksn

Railcraft in Tekkit Issue

Question

11 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

It's really annoying.

Probably some kind of permissions problem. Also you're not going to convince anyone to help you by double posting and making single line posts.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It's probably the same problem I had with the Tunnel Bore. Check the config files on your server/client. Make sure the GUI id for the chest cart is the same as the entity ID.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It's probably the same problem I had with the Tunnel Bore. Check the config files on your server/client. Make sure the GUI id for the chest cart is the same as the entity ID.

Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It's probably the same problem I had with the Tunnel Bore. Check the config files on your server/client. Make sure the GUI id for the chest cart is the same as the entity ID.

there is no GUI id, at least not in the railcraft config just a entity and network entity

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

there is no GUI id, at least not in the railcraft config just a entity and network entity

How would I fix this then? I tried making the two IDs the same and the chest carts just disappear when I place them on a rail.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

How would I fix this then? I tried making the two IDs the same and the chest carts just disappear when I place them on a rail.

i dont know hopefully someone can figure it out

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello. I'm having the same issue. Fresh install of tekkit, both client and server, and I cannot open the minecart chests at all. I have tried playing with the config file for railcraft but it hasn't proved successful. I did try disabling railcraft just to see if it solved the issue and it does seem to allow me to open the chests.

I would really like a solution to this problem. I am looking forward to playing with railcraft but this problem is going to stop me from doing so.

Thanks.

Edit: Also would like to add I'm not using permissions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...