Jump to content
DwIAllu

Archimedes mods glitched and Saints pack : 0.5

Recommended Posts

Hey, so today, i was at a server playing the game, I decided to build a balloon with the archimedes ship mod. So i made the balloon, and rode it. couple minutes later i went in the balloon and my game crashed and i tried to join the game again but it crashes my game every time. Also, now when i try to play it says You need saints pack: 0.5 to play. WTF

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Similar Content

    • By Bobcatplays
      Image of dupe. This Dupe only works for bundled wires. you need two of the bundled wires and a red stone lamp. all you do is place them in the same formation as in the image and than break the lamp. And they dupe this may crash or cause lag.
    • By Mysteriaa
      Apologies, I know isn't regular Hexxit and this is my first time here, so I wasn't sure where to post.
      I've had this agitating issue with Hexxit Rewritten 2 as of late. I've had to delete three prior Survival worlds because of this bug and I don't know what to do. I want to load my world normally again and not lose so much progress over and over and over again because this is really pissing me off.
      Sometimes while playing on a new world, the game may crash. When this happens, it's basically a death sentence; I can no longer log into and play the world normally, as it says "Shutting down internal server" before crashing. I have reinstalled the mod pack and backed up the world, but it still crashes when I use it. I'm at a complete loss. I've also noticed that the crashing is caused by the corrupted world specifically; any other world I create will work just fine.
      I've saved the OpenEye crash report so you can take a look at it here, hopefully it helps: http://openeye.openmods.info/crashes/0d68ab46f19ce23404f2cdf6daf416db Note that "likely mods" etc. are blank.
      Is there any way to fix this, or am I just permanently stuck with yet ANOTHER broken world?
    • By Stonemaster5
      I don't know what happened to trigger it, but I was playing the B-team as a bat and my flight speed (displayed on the top-left of my screen) went down to 25% when it was previously at 100% for no reason. I flew very slow and it got annoying. I didn't know what to do so I just re-downloaded the modpack. It worked at first, but about 3 minutes in it started going down again and it was back to 25%. If anyone knows how to fix this, please help.
    • By BAG
      Yes, before anyone asks, java -version gives me this:
      So I'm using java 8. Technic launcher is still stuck on the loading screen. Please help!
    • By TheProBajao
      Hello, i have something wrong... I open up the inventory and i saw many mod glitches... Can someone to prove answer so that will fix the problem?
×
×
  • Create New...