• 0
DocTabasco

Crash when placing Rednet Port in big reactor

Question

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Found this on the github tracker for BR

 

"This is only a problem if you spawn one in. Otherwise the recipe does not exist for Tekkit Legends and other packs that do not include MineFactory."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By Underscore
      It was as simple as that. The game closed immediately after the world generated in the Shivaxi RLCraft modpack. The console says, "java.lang.OutOfMemoryError." I have no idea what is happening, I just want to play this modpack but nothing at all is working right anywhere. Your basic answers will probably not solve the issue.

    • By JragonGamer
      My modpack won't launch and crashes when I hit play.
      Here's the log: https://pastebin.com/Xg18gxSg
    • By Leafzy
      hello lately when i wanna play a modpack it crashes it happens like this i can download every modpack no problem but when i click on play it loads en at the end of loading it stops  and crashes the modpacks just wont open i tried many things but nothing worked can somebody me pls 


      log files 
    • By NewGuernica
      Tried to read stuff online to fix this and seems a lot of people have the same issue for different reason, Launcher crashes when I press play. Tried to run the java clear fix and reinstalled game but nothing, will attach logs for help, THANK YOU
      Technic Logs.zip
    • By OpalAspect
      right, me and some frineds are working on a modpack however i can not get it to work like at all, i've been in this endless loop of crashes and i need someone who knows their stuff to give me a hand. thanks 
      modpack link: https://www.dropbox.com/s/hjx7dvmzf4j2ywa/Amped%20Industrial.zip?dl=0 (i do remove dl=0, user content etc)
      https://www.technicpack.net/modpack/amped-industrial.1505997
      this issue i'm currently getting is when the mods begin loading, the game reaches stage 2/7 loads the mods then crashes back to the tekkit launcher.