Jump to content

Factions not working on Tekkit Classic 1.2.5


ytg1
 Share

Recommended Posts

I'm running a private tekkit classic server and I have other plugins on that are working but factions doesn't work it says do /help factions then it list one command /factions that doesn't work and i'm getting this message in the console.

[WARNING] [Factions v1.6.7] Non existing factionId 0 requested! Issuing cleaning!
2016-11-07 12:30:24 [INFO] [Factions v1.6.7] Reset faction data (invalid faction) for player ytg1
2016-11-07 12:30:24 [INFO] [PLAYER_COMMAND] ytg1: /help  
2016-11-07 12:30:30 [WARNING] [Factions v1.6.7] Non existing factionId 0 requested! Issuing cleaning!
2016-11-07 12:30:30 [INFO] [Factions v1.6.7] Reset faction data (invalid faction) for player ytg1
2016-11-07 12:30:30 [INFO] [PLAYER_COMMAND] ytg1: /help factions 
2016-11-07 12:31:01 [WARNING] [Factions v1.6.7] Non existing factionId 0 requested! Issuing cleaning!
2016-11-07 12:31:01 [INFO] [Factions v1.6.7] Reset faction data (invalid faction) for player ytg1
 

I just found out the fix if anyone else has this problem this version worked for me. https://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/factions/files/38-1-7-5-beta/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...