• 2
NylarthePhoenix

Launcher Won't Open

Question

10 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
7 hours ago, AetherPirate said:

Try right-clicking and launch as Administrator.

We're making some progress. After doing that it asks me if it can make changes to my computer (to which I said allow) and then does nothing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I also have this same problem. The launcher doesn't create a folder and does nothing when I try to click the icon. I have no .technic or .techniclauncher folder to modify, and yes I have all folders showing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 12/22/2016 at 3:29 AM, halfdemented said:

I also have this same problem. The launcher doesn't create a folder and does nothing when I try to click the icon. I have no .technic or .techniclauncher folder to modify, and yes I have all folders showing.

I have a similar problem; no folder, and the app never launches. Doesn't even show up for Task Manager. I have Java 64 bit, and a working Mine craft account

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I have a problem too, i have technic launcher on windows 10  but I cant sign in i'm not sure what to sign in with Is it my Xbox account because that did not work and I made a mojang account and that did not work either please help.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

SOME GUY FOUND THE FREAKIN SOLUTION TO THAT PROBLEM AND IT IS MINDBLOWINGLY EAZY:

 

On 12/15/2016 at 3:44 AM, NylarthePhoenix said:

I tried to open the launcher on Windows 10, but it doesn't do anything. No pop-up, no message, no nothing. I tried troubleshooting the program, and it says the program is only compatible with Windows 8. Is this true, or is my computer just being stupid?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By Marller
      I updated a modpack last night and lost everything. Most of the mods that were in the pack I use all the time and they were removed. I tried to reinstall them, got Needs Newest Forge Update, tried to install that and nothing. I've even uninstalled and reinstalled the modpack several times. When I load the game it just loads the vanilla version. I asked for help in their Discord but there was nothing that they could really do. I've tried a few modpacks and they all load just fine. Is there a away to fix this?
    • By Yamiash101
      Howdy, I'm trying to set up a dumb little modpack for me to screw around with using the technic launcher, mostly so I can still use client-side mods on my main client without having to switch the mod folders constantly. Anyways, as the title suggests, it's opening up in vanilla. I understand this is a relatively common issue, and have spent the last 2 or more hours looking at other members' help requests to little avail. As far as I can tell, everything has been done correctly.

      The modpack is unceremoniously called Dat Survivor Boi, since Survivor was taken and I didn't feel like making something serious, as this was supposed to be a relatively private thing at first. Any help would be appreciated. I suspect it might have something to do with "coremods", but I haven't really screwed around with mods later than 1.7.10 before, so I am very unfamiliar with it. It's never been an issue in my past, and I'm doubtful it is now, but that's the only thing I can tell could be wrong.

      Thank you for reading.
    • By sanik0010
      I installed the Final Stand modpack and its in my .technic folder but after it downloads there is no open button, it just says install. I tried doing that but nothing changed.
    • By aaronthebigdino
      Type of Bug: In Game Bug: Crashes while trying to load mods
      Problem: Technic Launcher/Forge crashes while loading mods, or loads mods but is unable to create or join a world without crashing.
       
      Modpack: Tekxit 3, Version 1.12.2
      Game Log: http://batman.gyptis.org/zerobin/?d721831b40c2244d#tNvBcsEp8AIcpu3DOnAa0pg6y0cmhivU6EihgKUD9gw=
      Crash Log: http://batman.gyptis.org/zerobin/?7716be1e3120b2fc#DpfgKpZVoxIti+naxx3fa2P2ggxwSMQQDheO/UNHf8w=
       
      Attempts to fix:
      -Upped allocated RAM to Minecraft
      -Changed client from Technic Launcher to Forge, problem persisted
      -Deleting mods and reinstalling
      -Removing all mods to see if it was a problem w/ forge; it was not the problem; forge loaded perfectly fine
       
       
       
      Any help would be appreciated!
    • By DefinitelyNotMLG
      Hey I'm having trouble downloading Linux and I'm not sure what to do,
      I have both jre and jdk 8 installed and updated
      it starts and then stops and doesn't download any files
      I'm just not sure what to do, her are the content of the log file
      also I'm running the latest version of pop_os
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [INFO] Console Mode Activated
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE] java.lang.NoClassDefFoundError: com/sun/awt/AWTUtilities
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE]     at net.technicpack.ui.controls.installation.SplashScreen.<init>(SplashScreen.java:84)
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE]     at net.technicpack.launcher.autoupdate.TechnicRelauncher.buildUpdaterTasks(TechnicRelauncher.java:108)
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE]     at net.technicpack.autoupdate.Relauncher.runAutoUpdater(Relauncher.java:97)
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE]     at net.technicpack.launcher.LauncherMain.main(LauncherMain.java:201)
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE] Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: com.sun.awt.AWTUtilities
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE]     at java.base/jdk.internal.loader.BuiltinClassLoader.loadClass(BuiltinClassLoader.java:581)
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE]     at java.base/jdk.internal.loader.ClassLoaders$AppClassLoader.loadClass(ClassLoaders.java:178)
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE]     at java.base/java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:521)
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE]     ... 4 more
      [B#505] 2020/03/13 21:43:37 [SEVERE] Unhandled Exception in Thread[main,5,main]
      java.lang.NoClassDefFoundError: com/sun/awt/AWTUtilities
          at net.technicpack.ui.controls.installation.SplashScreen.<init>(SplashScreen.java:84)
          at net.technicpack.launcher.autoupdate.TechnicRelauncher.buildUpdaterTasks(TechnicRelauncher.java:108)
          at net.technicpack.autoupdate.Relauncher.runAutoUpdater(Relauncher.java:97)
          at net.technicpack.launcher.LauncherMain.main(LauncherMain.java:201)
      Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: com.sun.awt.AWTUtilities
          at java.base/jdk.internal.loader.BuiltinClassLoader.loadClass(BuiltinClassLoader.java:581)
          at java.base/jdk.internal.loader.ClassLoaders$AppClassLoader.loadClass(ClassLoaders.java:178)
          at java.base/java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:521)
          ... 4 more