• 0

Question

Hello!

Earlier I had been playing on the Attack Of The B-Team server when everything froze, the screen turned a light blue, and I went straight back to the launcher. I have 4Gb dedicated to the launcher, and that's the highest I can put it at. I've tried reinstalling it, but to no avail. 

I have a Mac OS X 

Please help me! :(

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Ok. In the technic launcher navigate to 'modpack options'. Click 'open' to open your install folder.
Go into 'logs' and post your fml-latest.client.log to http://pastebin.com
Then we can do something. =3.

Also. Because it's a server issue you may not be able to fix it yourself and may need to contact the server owner. Try running the modpack in singleplayer and see if you get the same error.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By Nostic
      When i try to join my single player world in Tekkit it crashes before i can even load into the world
      I have added the crash report
      crash-2019-06-18_22.07.51-server.txt
    • By light_at_night
      Crashes:
      https://pastebin.com/VmWEkjvN
      https://pastebin.com/9QW5d9dx
      https://pastebin.com/2HqZ1LRR
       
      I also have the problem that some blocks just do not have any/the right textures. This is really annoying but the mod seems still playeable with those texture bugs. But the crashing makes it impossible to play.
       
       
    • By Aztu
      Name is self-explanatory. 
      Modpack name: TMA pack 
      Here's the crash log:
       [18:17:17] [Client thread/INFO] [STDOUT]: [net.minecraft.client.Minecraft:func_71377_b:349]: ---- Minecraft Crash Report ----
      [B#407]  // Sorry
      [B#407]  
      [B#407]  Time: 12.06.19 18:17
      [B#407]  Description: There was a severe problem during mod loading that has caused the game to fail
      [B#407]  
      [B#407]  cpw.mods.fml.common.LoaderException: java.lang.NoClassDefFoundError: com/bobmowzie/mowziesmobs/client/model/entity/FoliaathBabyModel
      [B#407]      at cpw.mods.fml.common.LoadController.transition(LoadController.java:163)
      [B#407]      at cpw.mods.fml.common.Loader.loadMods(Loader.java:544)
      [B#407]      at cpw.mods.fml.client.FMLClientHandler.beginMinecraftLoading(FMLClientHandler.java:208)
      [B#407]      at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:480)
      [B#407]      at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:878)
      [B#407]      at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:148)
      [B#407]      at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
      [B#407]      at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
      [B#407]      at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
      [B#407]      at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
      [B#407]      at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135)
      [B#407]      at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28)
      [B#407]  Caused by: java.lang.NoClassDefFoundError: com/bobmowzie/mowziesmobs/client/model/entity/FoliaathBabyModel
      [B#407]      at java.lang.Class.forName0(Native Method)
      [B#407]      at java.lang.Class.forName(Unknown Source)
      [B#407]      at cpw.mods.fml.common.ProxyInjector.inject(ProxyInjector.java:59)
      [B#407]      at cpw.mods.fml.common.FMLModContainer.constructMod(FMLModContainer.java:512)
      [B#407]      at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor4.invoke(Unknown Source)
      [B#407]      at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
      [B#407]      at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
      [B#407]      at com.google.common.eventbus.EventSubscriber.handleEvent(EventSubscriber.java:74)
      [B#407]      at com.google.common.eventbus.SynchronizedEventSubscriber.handleEvent(SynchronizedEventSubscriber.java:47)
      [B#407]      at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatch(EventBus.java:322)
      [B#407]      at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatchQueuedEvents(EventBus.java:304)
      [B#407]      at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:275)
      [B#407]      at cpw.mods.fml.common.LoadController.sendEventToModContainer(LoadController.java:212)
      [B#407]      at cpw.mods.fml.common.LoadController.propogateStateMessage(LoadController.java:190)
      [B#407]      at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
      [B#407]      at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
      [B#407]      at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
      [B#407]      at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
      [B#407]      at com.google.common.eventbus.EventSubscriber.handleEvent(EventSubscriber.java:74)
      [B#407]      at com.google.common.eventbus.SynchronizedEventSubscriber.handleEvent(SynchronizedEventSubscriber.java:47)
      [B#407]      at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatch(EventBus.java:322)
      [B#407]      at com.google.common.eventbus.EventBus.dispatchQueuedEvents(EventBus.java:304)
      [B#407]      at com.google.common.eventbus.EventBus.post(EventBus.java:275)
      [B#407]      at cpw.mods.fml.common.LoadController.distributeStateMessage(LoadController.java:119)
      [B#407]      at cpw.mods.fml.common.Loader.loadMods(Loader.java:513)
      [B#407]      ... 10 more
      [B#407]  Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: com.bobmowzie.mowziesmobs.client.model.entity.FoliaathBabyModel
      [B#407]      at net.minecraft.launchwrapper.LaunchClassLoader.findClass(LaunchClassLoader.java:191)
      [B#407]      at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
      [B#407]      at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
      [B#407]      ... 35 more
      [B#407]  Caused by: java.lang.RuntimeException: java.lang.ClassNotFoundException: net.ilexiconn.llibrary.client.model.tools.AdvancedModelBase
      [B#407]      at com.google.common.base.Throwables.propagate(Throwables.java:160)
      [B#407]      at cofh.asm.CoFHAccessTransformer.transform(CoFHAccessTransformer.java:94)
      [B#407]      at net.minecraft.launchwrapper.LaunchClassLoader.runTransformers(LaunchClassLoader.java:279)
      [B#407]      at net.minecraft.launchwrapper.LaunchClassLoader.findClass(LaunchClassLoader.java:176)
      [B#407]      ... 37 more
      [B#407]  Caused by: java.lang.ClassNotFoundException: net.ilexiconn.llibrary.client.model.tools.AdvancedModelBase
      [B#407]      at net.minecraft.launchwrapper.LaunchClassLoader.findClass(LaunchClassLoader.java:101)
      [B#407]      at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
      [B#407]      at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)
      [B#407]      at java.lang.Class.forName0(Native Method)
      [B#407]      at java.lang.Class.forName(Unknown Source)
      [B#407]      at cofh.asm.CoFHAccessTransformer.transform(CoFHAccessTransformer.java:90)
      [B#407]      ... 39 more
    • By Mysteriaa
      Apologies, I know isn't regular Hexxit and this is my first time here, so I wasn't sure where to post.
      I've had this agitating issue with Hexxit Rewritten 2 as of late. I've had to delete three prior Survival worlds because of this bug and I don't know what to do. I want to load my world normally again and not lose so much progress over and over and over again because this is really pissing me off.
      Sometimes while playing on a new world, the game may crash. When this happens, it's basically a death sentence; I can no longer log into and play the world normally, as it says "Shutting down internal server" before crashing. I have reinstalled the mod pack and backed up the world, but it still crashes when I use it. I'm at a complete loss. I've also noticed that the crashing is caused by the corrupted world specifically; any other world I create will work just fine.
      I've saved the OpenEye crash report so you can take a look at it here, hopefully it helps: http://openeye.openmods.info/crashes/0d68ab46f19ce23404f2cdf6daf416db Note that "likely mods" etc. are blank.
      Is there any way to fix this, or am I just permanently stuck with yet ANOTHER broken world?
    • By dangerousbabez
      Every time i open it it just closes the launcher then re opens it
      heres my crash log
      crash-2019-04-16_01.09.26-client.txt