• 0
Son of the sun

Stuck on logo screen

Question

Hi, so I was trying to play a game with my brother but he does not have Technic. I downloaded it and java and and all that but it keeps getting stuck on the loading/logo screen. We redownloaded it a couple times along with java but nothing works. We have been waiting for a while. oh and btw I am on mac so most of the other things wont help. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

Recommended Posts

  • 1
5 hours ago, dripper1234567 said:

dripper1234567 and I am looking for a solution to this issue and didn't think it was worth making an entirely new thread about it.

Then either come on discord, or add a log. Fully possible that you have a different issue altogether.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, JaariAtmc said:

Who are you? What are you doing in this thread?

dripper1234567 and I am looking for a solution to this issue and didn't think it was worth making an entirely new thread about it.

Edited by dripper1234567
Need to ad reason.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By Roadhog360
      My modpack crashes the game on phase 7, at stitching textures. I have no idea why. The same exact Forge, mods, and configs all work fine on my default launcher. Why is this crashing?
      I don't understand at all. I am inclined to believe I did something wrong although everything appears perfectly correct. I need this working ASAP.
      Log and link to pack:
      crash-2019-02-17_17.14.30-client.txt
      https://www.technicpack.net/modpack/vanilla-enhanced-pack.1377280
    • By StarZ563
      I Generated a world in my custom modpack and it won't load! Can i have some help? I think this has something to do with "snowman stat IDs" Here's the console and mods. Console https://pastebin.com/jZR0xjx7 Mods https://pastebin.com/zDJwZma2
    • By Dragonj201
      Excuse me, I recently attempted making a new modpack after using multiple recent guides but when I load up the pack, the mods just don't exist, can someone help?
    • By ShiftyDreamer
      Creating a Tekkit Classic Survival Towny server , Needing some help building , configs , etc! You can add me on Discord @ ShiftyDreamer#7803 ! Server : 167.114.172.109:25581
    • By opyun2991
      Hello,
          You guys probably get things like this all the time so i'm sorry if this is a stupid mistake but my modpack wont load at all. It just goes straight back to the Technic menu when I try to load it and cant figure out why its not loading. I downloaded all the mods from CurseForge and tried my best to check all of them for if they needed any libraries.
      fml-client-latest: https://pastebin.com/RNuKFe97
      raw output from Technic Console: https://pastebin.com/rR3D2e0A
      link to modpack: https://www.dropbox.com/s/00o9fkmh92cut2p/The%20iTunesU%20Pack2.zip?dl=0        (I definitely changed the 0 to a 1 at the end of the link)
      Tell me if there is any more information you need
      Thank you in advance