Jump to content

Recommended Posts

Hello! 

So I have used technic for years on computer to computer. Currently I'm on an ASUS windows 10 laptop. Lately I have been wanting to use the launcher to play hexxit, tekkit, etc.... But for a couple hours I have ran into a HUGE roadblock.

Every time I load up the launcher and proceed to run tekkit or something the launcher will close and proceed to launch the modpack (as it should) but it just remains at a white screen. Sometimes the modpacks wont load at all! This will happen with the Minecraft launcher as well, I go to load Minecraft and it either closes or crashes. furthermore the Feed The Beast launcher will do the same as well. honestly this is getting on my nerves!

For the past couple hours I have searched far and wide for a solution. YouTube, this forum, reddit, google search, redownloading, downloading different java software, updating my drivers, and so on. apparently 3 years back people were having the same problems as me but they managed to fix there's. I don't understand what I am missing or failing to understand.

If there is any one out there who can help me? do not hesitate to respond! I will gladly co operate in any way necessary!

Get back to me as soon as possible!

Edited by viperaxes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By OxidationElite
      I'm trying to create a modpack, and everytime I launch it or reinstall it with mods, no matter how many, it always launches in Vanilla. I've looked at the file when it's installed and the mods show that they're in the folder, but it refuses to load them when you launch the pack. Can i get some help?
      https://www.technicpack.net/modpack/urg-testrun.1733414 
      https://www.dropbox.com/s/hpg9ei17ijd9hhv/Modpack.zip?dl=0
      And before anyone says it, I do change the Dropbox link to Dl=1 every time and I have tried the "dl.dropboxusercontent" version as well, nothing works.
    • By Sakitek12!2
      So. I tried making modpack for me and my friends, but apparently, it isn't working. It starts normaly, but mod's won't load. Minecraft version is 1.12.2Links:

      Dropbox: https://www.dropbox.com/s/4y12dgfo6aifg4d/Modpack yes.zip?dl=0

      Pack https://www.technicpack.net/modpack/modpack-yes.1730492

      Thanks for any help. I tried doing what you guys said in other thread, but it didn't work for me 
       
    • By SenpaiKun
      I have been having weird problems with technic recently and honestly have ran out of ideas at this point, my problem is that whenever i tried to join a server on technic i was greeted with this message: Internal Exception: io.netty.handler.codec.EncoderExeption:java.lang.OutOfMemoryError and whenever i start a solo world it just crashes and sends me back to launcher. How can i fix this?
    • By JoiNeeR
      Hi!
      So, I'm making a modpack around Mathioks Naruto Mod, but I need a team.
      If you think you can script, hit me up please.
      If you think you can help me with anything else, hit me up please.

      We will discuss everything, so contact me, thanks!

      (I am willing to pay for your work.)

      Discord server link: https://discord.gg/sup7y3
      Discord name: JoiNeeR#4430
    • By AbusiveStepdad
      Sorry if I do something wrong, this will be my first ever post on pretty much any forum lol. Anytime I try and launch a modpack, It crashes after Technic hides and the Minecraft loading screen appears. I could be stupid as hell and the issue is obvious, but I can't really seem to find a fix anywhere? I tried it with many modpacks and had a similar issue with all of them, even Attack of the B-Team, but I don't think it's a RAM issue since i'm allowing up to 3.5 gigs. https://pastebin.com/Lsrm4YwY Sorry if I included too much or too little in the pastebin, I wasn't sure how much to include but the whole log was too large for the pastebin file (literally by like 4 times lmao). I have no idea what to do, I've installed several links from other forum posts none of which resolved the problem. Again, apologies for if i did something wrong because I'm sure I did, I've just always been fairly self-reliant and have never really made a forum post until this.
×
×
  • Create New...