• 0
Neamcrain

You got a problem with your Website

Question

As you should know, you can edit your avatar and change it in your Minecraft Head, but as I see through the code, you are using Crafatar.com for the converting, but they no longer support ingame names. But you only allow IGN's on your website, so it doesn't work for me. Crafatar now only supports UUID, so you could use this little website https://mcuuid.net/?q= you could just read from this view-source:https://mcuuid.net/?q=hopfulldyingsoon (this is my profile) there you can read line 91 with the keyword: "value" (its always line 91) this line returns the UUID you can use for Crafatar, you just have to change the IGN.

I haven't seen this bug report yet, if there was one, then sorry, just delete it, if not, then happy fix it ❤️

Edited by Neamcrain

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By Archaon888
      I loaded up the game for the first time and I have no game sound. None in the menu or in the singleplayer world I created. The settings are set to 100% for sound and music, but I have neither. I have already tried restarting the game, to no effect.
    • By [email protected]
      Hello well my Technic launcher is infinitely in offline mode like this was out of the blue bugged and just don't think modpack anymore and not even low would be able to take it out? can't solve it
    • By deathplayer43
      Every single time i try to launch a modpack the technic launcher goes away then re pops back up and the mod pack wont load please help
      pastebin:https://pastebin.com/MJfFsHUj
       
    • By Massim0
      So when i log on to technic launcher i do everything right, for some reason when i press "Play" it loads but doesnt launch.
       
      The logs: https://pastebin.com/wW7Lkw3n
       
      Please get back to me, Thanks
    • By Pollastre
      I am playing tekkit on a minecraft server. I use optifine and recently the game keeps crashing. I use the official launcher on Tekkit Legends version 1.1.1. Here is my latest crash report. https://pastebin.com/tzmHd8Jp