• 0
AsianPersuasion

Technic launcher wont load mods

Question

Hi I downloaded technic launcher and mods without any problems but when i press play they wont turn on. This is what it says for tekki:

---- Minecraft Crash Report ----
// Would you like a cupcake?
Time: 16/03/18 19:32
Description: Initializing game
org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
 at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
 at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
 at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244)
 at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
 at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
 at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
 at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
 at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:449)
 at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:808)
 at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:101)
 at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
 at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
 at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
 at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
 at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:131)
 at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:27)

A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
---------------------------------------------------------------------------------------
-- Head --
Stacktrace:
 at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
 at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
 at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244)
 at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
 at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
 at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
 at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
 at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:449)
-- Initialization --
Details:
Stacktrace:
 at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:808)
 at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:101)
 at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
 at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
 at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
 at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
 at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:131)
 at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:27)
-- System Details --
Details:
 Minecraft Version: 1.6.4
 Operating System: Windows 10 (amd64) version 10.0
 Java Version: 1.8.0_131, Oracle Corporation
 Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
 Memory: 1626084432 bytes (1550 MB) / 2058354688 bytes (1963 MB) up to 2058354688 bytes (1963 MB)
 JVM Flags: 3 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xms2048m -Xmx2048m
 AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
 Suspicious classes: FML and Forge are installed
 IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
 FML:
 Launched Version: 1.6.4-Forge9.11.1.965
 LWJGL: 2.9.0
 OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
 Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge'
 Type: Client (map_client.txt)
 Resource Pack: Default
 Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
 Profiler Position: N/A (disabled)
 Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPointerException: null

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • By KoriksFlameKell
      So I've been trying to use Statues to create player skins but it's not working. Can anyone help me???
    • By TheHedgehoge
      A few hours ago I created a Big Dig server for me and a few friends to play on. After installing the modpack 3/4 of my friends (including me) could not hear any sounds with in the game. I have attempted to reinstall the modpack multiple times, to no avail. So help with fixing this would be appreciated. 
    • By Thumb
      Hi,
      I've been playing tekkit lite for quite a long time now with no issues, but as of yesterday every time I press play on the Technic Launcher, it gets to the Mojang loading screen and then freezes/crashes.
      I don't know if it helps but I've also attached the crash report, it makes no sense to me but hopefully it'll help.
      Help!
      crash-2018-04-09_15.14.34-client.txt
      never mind made a save of the world then uninstalled tekkit lite and then reinstalled it. moved my world over and it worked fine 
    • By MeepsterKH
      My custom modpack wont work at all launching and I sincerely dont know why this time, i checked for error mods and such but cant find any
      https://docs.google.com/document/d/1Slcn2umTk2eNpXwg35H2sBqyOYVrpwlaiBOkQIILIXI/edit?usp=sharing