Jump to content

Cosmology27

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About Cosmology27

  • Rank
    New Member

Recent Profile Visitors

672 profile views
  1. So I'm setting up a new server with a friend. Right now, our memory usage is at like 20%, for both of us. However, I'm getting 60fps, and he's getting 20fps, with all the same settings. His computer is actually better than mine. Is there anything that might be causing an issue here? I have no java arguments set up on either of our machines. All the same mods, the same server, and the server is being run somewhere else entirely. Anybody smarter than me able to help me problem solve what the issue might be? Thanks!
  2. So I tried using the universal forge for 12.2, and forge would never install when running my pack. I then saw in another post that the 12.2 forge with technic requires that you use the installer, so I tried that. Now, it downloads and installs everything, but when I hit play, it just sends me right back to the technic launcher, without even running minecraft. Any ideas what's wrong? Thanks for the help!
  3. So I was having this issue too, and I tried what you said, but now it's not even playing the game. Hitting the play button just sends me back to the technic launcher. Any ideas? Thanks!
  4. Hey there, I haven't played Technic/Minecraft in probably 5 years or so, and I'm going to be running a server once again, so I'm just looking for some help. I don't see how to do a totally clean install of Technic. It doesn't look like it's really "installed" on my computer, because it doesn't show up in the programs list, so I can't uninstall it. If I download the new launcher, it just opens up the old version of Technic I had (last opened 2 years ago, but I didn't play much then). Is there a way to actually do a fresh install? I have some friends wanting to join my server, and from
  5. Cool thanks! Can I not delete this thread now? lol
  6. So I've realized my problem is worse than I thought. I have two computers, a mac and a pc, and it's happening on both of them. My modpack I've made installs and loads up properly, but when I'm in a world, I can't open the inventory when I press "E". I get the achievement, because the game recognizes I pushed "E". I'm really confused by this all. Any ideas?
  7. Just wondering what file in the .minecraft folder I need to include in my modpack, so that when someone runs the pack, the IP to the server shows up automatically in the multiplayer settings. Thanks for the help!
  8. I'm very frustrated right now. I know it's probably an easy answer, and I'm sorry, but I've looked for the answer on here, read the guide, watched numerous tutorials, and I still can't get my modpack to work properly. Type in Cosmology and you'll get my pack. I've uploaded it a few times now, and it's big, and I have bad internet, so, you know, lol. From what I can tell you have to have bin, mods, and configs, and then anything else you need. Bin = I got the minecraft universal, renamed it "modpack", and stuck it in the bin folder. Mods = obviously I put all my mods in. config
  9. The game starts up, but you cannot enter a world. Why is that? How do I fix it? I'm surprised you found ID conflicts, because I fixed all the block ID conflicts, and all the item ones I could. I thought there were only like 6 left. I'd like to know if you or anyone else can explain to me how to include Forge in a 1.6.4 pack. Thanks!
  10. Sorry about that, should of thought of that. Here it is. Do you know how the forge aspect of the pack works for 1.6.4 packs? http://www.technicpack.net/api/modpack/cosmology
  11. So I've read the whole Technic page for how to make a modpack. I've also watched two different videos explaining it. I've tried it out, and it'll download and run, but it won't open any worlds, or log on to my server... The modpack does run, because I've run it on my own totally fine. I would imagine it would have to be a problem with how the launcher installs my pack. The problem is, I believe, how the Technic launcher installs forge. The instructions don't really specify how to get forge installed. I’m pretty confused how to add that properly, and how the technic launcher actually create
×
×
  • Create New...