Jump to content

Question

i have been trying to play hexxit now for ages i recently got a new computer and have not been able to play hexxit at all on it. i can play tekkit and other types of minecraft in the launcher. i can press play and the mojang screen comes up but then i just suddenly closes and returns to the launcher. please help :)

i have tried:

restating my computer 

unistalling and reinstalling tekkit launcher 

deleting my .technic file 

reinstalling java (im using 64 bit most recent)  

i have added a copy of my most recent crash report

Thank you

hs_err_pid7156.log

Share this post


Link to post
Share on other sites

21 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Which version did you download? I just tried from latest down to v2.01 and none launch for me either. 

Anyone know if this pack is maintained anymore?

I think you might be better off searching for a newer, custom pack built around the mods from Hexxit you like. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

as far as i know i us got the latest technic launcher is there anyway to downgrade he launcher you know of???? thanks for all your help

btw its technic launcher 4.0

and my hexxitt is running on the version 1.0.10 which is the recommended

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Recommended version is working fine, the latest 3.0.0c has a bug probably because a mod author changed a file hosted in his repository and the modpack downloads that newer file (actually a library) that's not synced with the mod version.

In other words: update Reliquary to this version and the modpack should boot ok but that will make it a custom modpack.

Remember also about the legacy java fixer if needed.

Edited by bochen415
legacy java fixer link added

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

the reliquary in the mods folder is a zip file should i export it or just delete it???

 

bc by just deleting the zip file and inserting that it still dosnt work with or without legacy java fixer :/

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Nah, it's Reliquary-1.2.200.jar, you probably reinstalled the recommended hexxit version (1.0.10). Check it in the launcher

Edit: your own crash log shows that

xreliquary{1.2} [Reliquary] (Reliquary-1.2.200.jar) Unloaded->Constructed->Errored

 

Edited by bochen415

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

That's your choice. Like I said before the recommended version works fine, the latest also does (with a small fix)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

cannot open my mod folder

No idea what you did there. You can always redownload the launcher or reinstall the modpack if you broke everything.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

dw this seems to be fixed now!!!

 

im sorry but i think i am doing something wrong it still crashes at the mojang screen

i have got the legacy fixer and i have the reliquary should i post my crash log again???? sorryyy

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Yes you should but check what version of hexxit are you running now after all those shenanigans. Click the modpacks tab and select hexxit, the version should be on the top right of the hexxit page.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Don't spill logs. Use pastebin or similar sites.

That fix above with Reliquary doesn't apply to you, it applies to 3.0.0c, you are running 1.0.10 now, and I know 1.0.10 works like a charm without any changes (you don't need the legacy fixer and new reliquary for that version).

That crash log is a jvm crash, it means that your system is at fault here, especially when you have Evolve installed:

0x00007ffcd5d20000 - 0x00007ffcd5dbe000     C:\Program Files\Echobit\Evolve\Drivers\EvolveGameTracker_64.dll
0x00007ffccc460000 - 0x00007ffccc629000     C:\Program Files\Echobit\Evolve\Drivers\EvolveOverlayHelper_64.dll
0x00007ffcd6830000 - 0x00007ffcd6850000     C:\Program Files\Echobit\Evolve\EvolveEasyHook_64.dll

Uninstall Evolve (or disable it for a minute) and recheck.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I don't know that. I'm not using apps that add an overlay to my games.

Check it. If it crashes disable it entirely. If it crashes again unistall it from your pc.

Experiment.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By PyroSweets
      My friends and I made a custom modpack with all our favorite mods in 1.12.2. I was having some issues with the modpack.jar that made it run vanilla and I fixed it, but now the modpack doesn't even show a java client or loading screen before crashing. I posted a day or two ago on reddit and was told to delete some iffy modpacks, but that only makes it run vanilla again. Any ideas why this is happening?
      Crash Log: http://dl.dropboxusercontent.com/s/wkv06mn3wna9hbv/techniclauncher_2020-05-31.log
      Modpack: http://dl.dropboxusercontent.com/s/ndyuw1g8t38xkde/POGWORK.zip
      Technic Page: https://www.technicpack.net/modpack/dillons-cult-pack.1697994
    • By xPriority
      Hello, so today i got a new laptop and installed mc launcher on it and wanted to install some modpacks. When i clicked the modpacks section there was no info about any modpack as you can see in the picture I attached, nothing was happening if I was trying to install any of the modpacks. I tried searching for other modpacks but nothing as well. I hope there is a fix to this. Thanks!

    • By amvandreel
      A few days ago I downloaded Minecraft Java Edition in order to to play with Shivaxi RlCraft, with my friends.  I have been unable to launch RlCraft for this entire time, and have tried waiting up to 20 minutes each time.  I currently have 64-bit Java downloaded and 3.5 GB allotted.  I am not sure what else I can do to make this work, and I would love to know that I didn't waste $27 on this process.  Any help would be greatly appreciated.
      Thanks!
    • By simovero
      Hi guys this is my very first post here and i wanted to ask you what was going on with the modpack i have created recently!!
      Whenver i try ti run minecraft the mods won't load and it will just be a vanilla minecraft. I have no idea of what i am supposed to do, hopefully i will get some help
      This is the link so you can check: https://www.dropbox.com/s/r4iw536knz7vb9v/redengineforgestock.zip?dl=0
       
      Sorry for my english since im not a native speaker.
    • By scooby9999
      I am very new to this platform, I got it today, so 
      Version: 4.534
      This is definitely a launcher problem. I sort of downloaded 4 versions of technic, which was probably my first mistake and sounds stupid, but here I am anyway. I opened up the first one I installed, and it was offline. It gets to the point where it says "Querying update stream 0%", stops there for a while, then opens the launcher. Upon opening, it says Discover is unavailable, news is a black screen, and it won't let me open modpacks on the launcher. I've read through like at least 8 different other columns on this help trying:
      -Uninstalling and reinstalling Technic.
      -Turning off my firewall for 10 minutes and restarting technic.
      -Using a VPN to install and boot up technic.
      -Running as administrator.
      -Restarting my computer/ Turning off my computer, waiting for 10 seconds, then turning back on.
      -Turning on beta streaming mode
      -A combination of any of these.
      My logs are really long, and I don't know where specifically I should be looking, so I can produce my logs if needed.
      I get this error every single time, and I just don't understand why. I've been searching through all the other posts about why this is happening, but nothing has worked. I had installed technic on a different computer a while ago that also ran windows 10, but now technic refuses to work.
       
       
       
       
       



×
×
  • Create New...