Jump to content

Recommended Posts

Hello! I have a private tekkit legends server that I play on with my friend. We built a quarry and there seems to be some sort of bug, I connected 3 stirling engines and the quarry receives energy only from one. I have also tried connecting the engines with kinesis pipes and the total energy received by the quarry is 9rf/t and the output of each engine is 3rf/t. Am I missing something or is this a bug?

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By bradleybrand
      I am asking on behalf of my friend with autism.
      So we downloaded the Minecraft Launcher from the official website, installed and ran. It experienced issues download/installing the latest version of Minecraft.
      Luckily, from my computer, I backed up the need Minecraft files into a .zip file and shared that with him. Vanilla Minecraft works and runs.
      From there, went on Technic Launcher. Vanilla Minecraft won't download and install. Neither will my modpack.
      His Technic Launcher has an issue actually downloading and installing modpacks. Even the official ones.
      ---
      We have turned firewall off. We have uninstalled and reinstalled Minecraft Launcher. We have deleted Minecraft and Technic files from %appdata%, as well as using CCleaner to remove any extras. We have uninstalled 64-bit Java and redownloaded and reinstalled 64-bit Java. ---
      What could be a possible fix for this issue?
      Has anyone else experienced such an issue?
    • By Froinchi
      Hello. I and my friends are trying to play together. All of my friends got connected without a problem, and I am now facing a problem, where the screen is on dirt screen and a "Done" button with no text. I couldn't find any information about it on Internet. Can you help me? 
      Picture of the problem:

    • By GamerPro1555
      sooooo i wanted to download a modpack but it says "error downloading data from the pack:insert_name_here
      failed to download insert_link_here please speak with the authot of the modpack" or something along the lines
      Help anybody??
    • By JoshSSJGod
      Hi! New here and I wanna fix these major issues I have been having with Pixelmon Reforged. I boot it up from Technic and everything seems fine, then when I load a world it majority of the time crashes while very few times it lets me play. Even though the few times I can play it has problems such as players. npcs (but not the pixelmon themselves) and chests (ender, normal, shulker, etc) are invisible. If I could get some feedback on how to solve these issues then that would be very appreciated.
    • By Shadow_Dark484
      the printing press keeps crashing my game 
      never mind i got rid of it
×
×
  • Create New...