Jump to content
  • 0

Why does my modpack download 1.9.4 binaries instead of a 1.8 minecraft.jar


Question

My modpack seems to be downloading a 1.9.4 .jar file ever since I accidentally saved the modpack as a 1.9.4 pack. I changed it back to 1.8 and saved it. I then waited a while (24 hours) to be sure the modpack was set as a 1.8 modpack. It still seems to downloading a 1.9.4 .jar file. It has a 1.9.4.json file in the bin directory as well. I opened the minecraft.jar file and found out it was certainly a 1.9.4 .jar file since it had 1.9 textures and components in it.

[02:40:45] [main/DEBUG] [FML/]: Loading deobfuscation resource /deobfuscation_data-1.9.4.lzma with 31813 records
[02:40:45] [main/ERROR] [FML/]: There is a binary discrepancy between the expected input class aaa (aaa) and the actual class. Checksum on disk is 4e1fccd4, in patch 7691c467. Things are probably about to go very wrong. Did you put something into the jar file?
[02:40:45] [main/ERROR] [FML/]: The game is going to exit, because this is a critical error, and it is very improbable that the modded game will work, please obtain clean jar files.

I'm unsure of what to do to fix this.

The modpack URL: http://api.technicpack.net/modpack/in-the-closet (includes no mods and only a 1.8 Forge minecraft.jar)

Edited by Hink
Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
8 hours ago, Hink said:

My modpack seems to be downloading a 1.9.4 .jar file ever since I accidentally saved the modpack as a 1.9.4 pack. I changed it back to 1.8 and saved it. I then waited a while (24 hours) to be sure the modpack was set as a 1.8 modpack. It still seems to downloading a 1.9.4 .jar file. It has a 1.9.4.json file in the bin directory as well. I opened the minecraft.jar file and found out it was certainly a 1.9.4 .jar file since it had 1.9 textures and components in it.

[02:40:45] [main/DEBUG] [FML/]: Loading deobfuscation resource /deobfuscation_data-1.9.4.lzma with 31813 records
[02:40:45] [main/ERROR] [FML/]: There is a binary discrepancy between the expected input class aaa (aaa) and the actual class. Checksum on disk is 4e1fccd4, in patch 7691c467. Things are probably about to go very wrong. Did you put something into the jar file?
[02:40:45] [main/ERROR] [FML/]: The game is going to exit, because this is a critical error, and it is very improbable that the modded game will work, please obtain clean jar files.

I'm unsure of what to do to fix this.

The modpack URL: http://api.technicpack.net/modpack/in-the-closet (includes no mods and only a 1.8 Forge minecraft.jar)

Could not download said modpack, and shows up on the platform as a 1.7.10 modpack.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By Morthlog
      In order to allocate more than 1 gb of ram (cause the game kept crashing) i wanted to change to a 64bit- version. The only one available was 1.14 which was saying it is known for causing problems. I tried to lauch pixelmon reforged with it but i just wouldn't open. I tried to find a version (preferably 1.8) in .minecraft folder to get the version, but i could not find the javaw file it needed. Below is a picture with my version option. So what i need is either a guide or a link to get the needed file to get the 64-bit version of 1.8 to 1.12. Anything in between works for me
       
      Edit: The problem has been solved. This thread may be closed by the moderators

    • By mojiwoji
      I'm pretty sure this will be an easy fix. FML starts working, then it finishes. Screen turns white, then red, then black. After that, it crashes. Here is the info...
       
       
      crash-2020-08-30_20.55.33-client.txt
    • By aron9forever
      Hello, so i have been building on my tekkit classic map and while i was building, minecraft crashed with "Saving Chunks" screen. When i went to rejoin, it said "Simulating the world for a bit.." and after that "Saving chunks" and white screen.
      My techniclauncher log:
      https://privatebin.net/?e3752af48fe736a1#873mR1KLxx8hPqXt
      ______
      I FIXED IT! THE ISSUE WAS THAT I HAD SOME BROKEN ENERGY TELEPORTERS!
      if i remember correctly, i made this before the game crashed. https://prnt.sc/tk5lq4
    • By terminatorztc
      So I'm not really sure what even happened all I know is that I tired to run Tekxit 3 LE Official. When it didn't run a tested multiple other packs including Attack of the B-Team, Blightfall, Tekkit, ect. None have been able to even open. The launcher flickers then almost resets like it never was launching in the first place. I tried reinstalling the pack and launcher, even a complete check on my PC. Specs have nothing to do with it I have 12gb of RAM also nothing should be conflicting with the program. I'm honestly at a loss for words as this is nothing like I've ever seen. I've tried just about everything reinstalling Java was something I tested but to no avail. I tried researching my problems hoping someone had the same issues but I only find outdated sources and after updates I dont trust their solutions. It may also be well to inform everyone that the modpack did initially work but i tired downloading another modpack which was RLCraft but that didnt open and now im here(I now only have Tekxit installed and still wont run).
       
      Edit: Almost forgot crashes when "installing minecraft assets"
    • By PyroSweets
      My friends and I made a custom modpack with all our favorite mods in 1.12.2. I was having some issues with the modpack.jar that made it run vanilla and I fixed it, but now the modpack doesn't even show a java client or loading screen before crashing. I posted a day or two ago on reddit and was told to delete some iffy modpacks, but that only makes it run vanilla again. Any ideas why this is happening?
      Crash Log: http://dl.dropboxusercontent.com/s/wkv06mn3wna9hbv/techniclauncher_2020-05-31.log
      Modpack: http://dl.dropboxusercontent.com/s/ndyuw1g8t38xkde/POGWORK.zip
      Technic Page: https://www.technicpack.net/modpack/dillons-cult-pack.1697994
×
×
  • Create New...