• 0
Camer

Technic Launcher doesn't start the actual game

Question

Actually I have two problems and couldn't find a fix anywhere.

1. When I hit play it starts loading, but when it's finished the launcher just flashes and it doesn't open the game

2. I can't download some Modpacks. It says it's downloading, but the loading bar stays at 0%. I tried deleting the files manually from .technic, but now it only brings up an Error message with no useful information in it when I try to redownload modpacks.

I really tried fixing it myself a lot, which brings up another problem: My Log is around 2000 KB, making it too big for Pastebin aswell as Ubuntu. Does it help if I only upload it partially?

Thanks
Camer

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0
On 26-6-2017 at 9:16 PM, Camer said:

Actually I have two problems and couldn't find a fix anywhere.

1. When I hit play it starts loading, but when it's finished the launcher just flashes and it doesn't open the game

2. I can't download some Modpacks. It says it's downloading, but the loading bar stays at 0%. I tried deleting the files manually from .technic, but now it only brings up an Error message with no useful information in it when I try to redownload modpacks.

I really tried fixing it myself a lot, which brings up another problem: My Log is around 2000 KB, making it too big for Pastebin aswell as Ubuntu. Does it help if I only upload it partially?

Thanks
Camer

2 MB? Really? I've been pasting stuff there that was above 5 MB?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By Lord_Ahegao
      So, I'm trying to download Technic Launcher, everything went smoothly up until the point I actually downloaded it.. I went to the "Discover" tab only to see it completely blank, all of it was white except the top and bottom boarders of the launcher, my profile picture also won't load if that gives any more insight into my problem.

      Mind helping, anyone?
      https://justpaste.it/2awey
       
    • By KUHMM_DUMPSTER
      when i launch hexxit everything is just fine but when i enter a world after a few minutes the game crashes can someone help me out please?
    • By LittleEavan
      Hiya hiya! 

      So I believe Dropbox has made it so only those with Dropbox Pro+ can edit their download links (from the 0 to 1). 

      I'm currently looking for alternatives, but haven't gotten any that I've tested to work for me.

      So far I've tried Mediafire, Google Drive, and OneDrive. If any of these worked for you, please help me out by telling me as to how you managed to do so! If none of these worked for you and something else other then the listed did (that is free), please inform me. Thank you!

      ~LIttleEavan
      Naturally this should be compatible with Technic, I'm not looking for a manual download o_O
    • By Archaon888
      I loaded up the game for the first time and I have no game sound. None in the menu or in the singleplayer world I created. The settings are set to 100% for sound and music, but I have neither. I have already tried restarting the game, to no effect.