Jump to content

Need help with custom modpack!


sliggybiggy
 Share

Recommended Posts

So I created a 1.7.10 kitchen sink pack. It is 60mb and worked when I was play testing it from my mc launcher with forge. Now that I compressed it into a modpack, when I download it from the technic launcher, it just starts 1.7.10 without any of the mods installed. :ohdear:

I don't know what to do.

Here's a link to the modpack page: https://www.technicpack.net/modpack/sickcoolradpack.1285145

Here's the download link: https://dl.dropbox.com/s/9phcgq2z1cf9lfn/sickcoolradpack.zip

 

Please help!

Link to comment
Share on other sites

37 minutes ago, sliggybiggy said:

So I created a 1.7.10 kitchen sink pack. It is 60mb and worked when I was play testing it from my mc launcher with forge. Now that I compressed it into a modpack, when I download it from the technic launcher, it just starts 1.7.10 without any of the mods installed. :ohdear:

I don't know what to do.

Here's a link to the modpack page: https://www.technicpack.net/modpack/sickcoolradpack.1285145

Here's the download link: https://dl.dropbox.com/s/9phcgq2z1cf9lfn/sickcoolradpack.zip

 

Please help!

You've got a mix of illegitly obtained mods, 1.7.10 mods and 1.12.2 mods. That's going to be a problem.

Your bin folder is empty, which should contain the forge.jar renamed to "modpack". You currently have that file named wrongly in the top folder (sickcoolradpack).

Also, remove all the excess folders: asm, blueprints, crash-reports, logs, resourcepacks, saves. And remove the botaniavars and usernamecache files.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By NVRGP22
      Hello there. I have been fighting this issue for a while now, but now im mad enough to make a forum post about this. After 2 weeks, i still cannot find any way to solve this issue.
      I have updated windows, used DDU to delete my gpu driver, reinstalled my gpu driver, updated my bios, deleted then reinstalled every version and instance of minecraft, java and every launcher, Set the technic launcher to the newest version of java, oldest version of java. Tried running the program from an ssd, checked with another gpu, still nothing. I have sent the logs to the discord bot, but it found nothing out of the ordinary [ Im Matt Moody#0101 ]. I have no idea what is happening now.

      DxDiag.txttechniclauncher_2021-07-24.log
    • By markofmastery
      whenever i try to launch a modpack the game will not start. its icon will appear on my taskbar but will not show anything if clicked on or alt-tabbed into. command prompt says there in numerous missing files. Tried launching vanilla through the launcher as a test and it worked fine. Have tried uninstalling technic and the modpacks themselves, including deleting the folders they were stored in to no effect.
      Command  Prompt pastebin : https://pastebin.com/F44gUhuy
    • By CStan96
      I'm at a loss. I've been playing my modpack for a month now and after updating to 1.16.5, it fails to launch as it loads Minecraft assets. I managed to get it to launch once, but it was vanilla Minecraft.

      RAM: 8gb
      MC Version: 1.16.5
      Forge: forge-1.16.5-36.1.0-installer
       
      Pastebin won't work (404 error) so here's the error log:
       
    • By Capio13
      So I have been working on a modpack of mine lately, recently switched computers to a higher end one, and here I am working on the first update I have done for this modpack since I got the new pc. I make sure to test to make sure all the mods work together in a test pack, and then I decide to zip up the mods,scripts(for crafttweaker), llibrary, coremods, config, cache, bin, and the .mixin.out folder into one neat folder like I have done in the past. So here i go and upload the folder onto dropbox and test downloading the update through the technic launcher, instead of the name of the folder, it starts downloading a folder with the name of the version it is on the website, and when I launch it, it is just a fresh install of forge with none of the mods or anything. I don't know what went wrong in the process, but I need some help. Here's the DL Link and the modpack link.
      DL link: https://www.dropbox.com/s/nn2zia9l4g9u6sa/EOI 0.2.0.zip?dl=0
      Modpack Link: https://www.technicpack.net/modpack/eoi-devbuild.1783065

      TLDR; It is defaulting to a fresh install of forge with no mods even though I have done the exact same thing I did in the past.
    • By Zvery
      Hi, My modpack seems to not be opening whenever I press play. It takes me out of the Technic screen at first then it goes back to the Technic screen here are my logs
      cX8tNvDL (3).txt
×
×
  • Create New...