Jump to content

Question

every time i try to open the game it closes the game and technic pops back up please help 

---- Minecraft Crash Report ----
// Surprise! Haha. Well, this is awkward.

Time: 2/10/20 12:25 PM
Description: Initializing game

org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247)
    at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
    at bib.at(SourceFile:635)
    at bib.aq(SourceFile:458)
    at bib.a(SourceFile:404)
    at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:123)


A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
---------------------------------------------------------------------------------------

-- Head --
Thread: Client thread
Stacktrace:
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247)
    at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
    at bib.at(SourceFile:635)
    at bib.aq(SourceFile:458)

-- Initialization --
Details:
Stacktrace:
    at bib.a(SourceFile:404)
    at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:123)

-- System Details --
Details:
    Minecraft Version: 1.12.2
    Operating System: Windows Vista (amd64) version 6.0
    Java Version: 1.8.0_25, Oracle Corporation
    Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
    Memory: 5279610144 bytes (5035 MB) / 5368709120 bytes (5120 MB) up to 5368709120 bytes (5120 MB)
    JVM Flags: 5 total; -Xms5120m -Xmx5120m -XX:+UseG1GC -XX:MaxGCPauseMillis=4 -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump
    IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
    Launched Version: 1.12.2
    LWJGL: 2.9.4
    OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
    GL Caps: 
    Using VBOs: Yes
    Is Modded: Probably not. Jar signature remains and client brand is untouched.
    Type: Client (map_client.txt)
    Resource Packs: 
    Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
    Profiler Position: N/A (disabled)
    CPU: <unknown>

 

Edited by Lord Ptolemy
Placed log in code block
Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Similar Content

    • By aguamieles
      Hey everyone! I'm relatively new to Technic, and I'm having some problems launching modpacks. Whenever I run a modpack, the Minecraft window gets stuck on a white screen. I am running on a Macbook Pro on Mojave 10.14.4. Any advice on how to fix this? If needed, I can post a pastebin from my Technic console. Thank you!
    • By Davy2011
      So i've had this server from the looks for quite some years and it ran fine. But now when I try to play it, it starts up normally, then going to the world to boot it up, then BAM! It closes with "server closed", then just crashes just like that and throws me this error. I tried it with and without Optifine, yet it still throws the same complaint at me. I tried to remove any persky mods that was causing the problem, but nothing. I even updated every mod that was outdated using a mod that detects whats outdated and whatnot, yet it still did the same crash to me. Anything to do? And yes, I know its talking about Optifine not being compatible, but I don't know why it still crashes even with it removed. I've explained this all over and people just can't help. If nobody can help out on this, forget it, i'll just make a whole new thing and scrap this.
       
      Edit: I've already fixed it myself, thanks for the help.
       
    • By FemaleTophat
      My friend recently made a server on the modpack: Pixelmon Reforged. The server was pretty laggy, and I was having some problems rejoining, so I decided to go to task manager and force it to close, but after doing that, the modpack decided not to cooperate, and now it won't open at all. Other modpacks will open, sure, but when I click "play" on the modpack, it loads very quickly and then nothing happens. I can click play again, same thing. I tried deleting the pack and installing it again. Same thing. Please help? 
    • By Davy2011
      So i've had this server from the looks for quite some years and it ran fine. But now when I try to play it, it starts up normally, then going to the world to boot it up, then BAM! It closes with "server closed", then just crashes just like that and throws me this error. I tried it with and without Optifine, yet it still throws the same complaint at me. I tried to remove any persky mods that was causing the problem, but nothing. I even updated every mod that was outdated using a mod that detects whats outdated and whatnot, yet it still did the same crash to me. Anything to do? And yes, I know its talking about Optifine not being compatible, but I don't know why it still crashes even with it removed.
      crash-2020-08-18_02.51.45-server.txt
    • By brzi
      Hi, so I have a problem installing any modpack.. I tried reinstalling launcher, java, even tried a bunch of other java versions... I have a x64 system, here is a picture of my log
×
×
  • Create New...