Jump to content

Pumps. Am I just not getting it orrrrr...


Zexzeon
 Share

Recommended Posts

Ok I play on a server and started messing with pumps. I got a water pump going and such.

But when I go to pump oil this happens.

2013-05-30_202636_zps2281d8d2.png

They are at full force and nothing. So I went to single player and started messing with it.

And it worked using the same thing.

2013-05-30_203943_zps061baa4e.png

So what am I doing wrong? D:<

I would like to start making fuel without moving oil by the bucket.

Any help would be nice.

Link to comment
Share on other sites

A much easier alternative to what he is doing? How is that not relevant?

Ah, now I see what you mean. But I'm pretty sure he was trying to pump oil, which it turned out to be sludge.

Honestly, what's the point of oil fabricators anyway? They need energy, and produce oil. What are you going to do with that oil? Produce energy?

Link to comment
Share on other sites

Ah, now I see what you mean. But I'm pretty sure he was trying to pump oil, which it turned out to be sludge.

Honestly, what's the point of oil fabricators anyway? They need energy, and produce oil. What are you going to do with that oil? Produce energy?

Produce Rocket Fuel, fly to the moon.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...