Recommended Posts

Some one help, please. Ok, on my Attack Of The B-Team server i can't see any morphs, when i hit [. I cant see my player when i hit [ either, would there be something in the config i need to change or what would help? 

Its like the NEI are there but i am not able to morph or get now morph. When i kill something i dont get the animation you normally gets.

Please help :)

Edited by Tobala

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is what happens when morph isn't running on the server, the client gets all the menu options as usual but doesn't actually have any choices in them at all, so I'd guess it's not actually installed or running on the server properly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By Cats1337
      I'm trying to create a modpack for me and my friends to use, it's a modified version of the 1.12.2 pack, but I can't get any of the mods to load, and I'm not sure why. I've reinstalled forge, and tried clearing excess items but to no avail.
      Link to modpack
      Any help would be greatly appreciated.
    • By deathplayer43
      every time i try to open the game it closes the game and technic pops back up please help 
      ---- Minecraft Crash Report ---- // Surprise! Haha. Well, this is awkward. Time: 2/10/20 12:25 PM Description: Initializing game org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method) at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52) at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247) at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739) at bib.at(SourceFile:635) at bib.aq(SourceFile:458) at bib.a(SourceFile:404) at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:123) A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows: --------------------------------------------------------------------------------------- -- Head -- Thread: Client thread Stacktrace: at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method) at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52) at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247) at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739) at bib.at(SourceFile:635) at bib.aq(SourceFile:458) -- Initialization -- Details: Stacktrace: at bib.a(SourceFile:404) at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:123) -- System Details -- Details: Minecraft Version: 1.12.2 Operating System: Windows Vista (amd64) version 6.0 Java Version: 1.8.0_25, Oracle Corporation Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation Memory: 5279610144 bytes (5035 MB) / 5368709120 bytes (5120 MB) up to 5368709120 bytes (5120 MB) JVM Flags: 5 total; -Xms5120m -Xmx5120m -XX:+UseG1GC -XX:MaxGCPauseMillis=4 -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0 Launched Version: 1.12.2 LWJGL: 2.9.4 OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread. GL Caps: Using VBOs: Yes Is Modded: Probably not. Jar signature remains and client brand is untouched. Type: Client (map_client.txt) Resource Packs: Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null Profiler Position: N/A (disabled) CPU: <unknown>  
    • By Monepoke33
      Hello everyone,
      I'm encounting an issue with the modpack settings. When I'm trying to enter a direct link in the 'Modpack Location' setting, this one isn't accepted. My link is supposed to be a valid direct link from Github (available here). 
      You can see more details in the included image. By the way as you can see, it makes the data from the inputs temporarily disappear.
       
      Thank you for your answers !

    • By Lord_Ahegao
      So, I'm trying to download Technic Launcher, everything went smoothly up until the point I actually downloaded it.. I went to the "Discover" tab only to see it completely blank, all of it was white except the top and bottom boarders of the launcher, my profile picture also won't load if that gives any more insight into my problem.

      Mind helping, anyone?
      https://justpaste.it/2awey
       
    • By DUMPSTER
      when i launch hexxit everything is just fine but when i enter a world after a few minutes the game crashes can someone help me out please?