• 0
Zyecro

Won't launch minecraft

Question

Ok so technic launcher won't run minecraft at all when i put more than one gb

it just reloads the modpack screen And also i have 3gb available but im doing 2 or 1.5 GB and its doing the same thing

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

  • 0

your post looks really weird.

get your technic log and paste it into pastebin and post the link here

 

In order to get your logs, please go into the Launcher Options (upper-right corner), then on the bottom-left corner of that screen, click "Open Logs". The logs are all called techniclauncher_YYYY-MM-DD.log, with YYYY being the Year, MM being the Month, and DD being the day. We need the Logs from when you were/are having your issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • By Airborn911
      I am trying to create a custom modpack but everytime I try putting in the direct download link in the Modpack Location prompts me with an error "The Modpack Location you entered is not a valid location.". I've tried uploading it one dropbox, fortunately it works, but with one drive it doesn't work. With onedrive i can easily edit the mods as i can drag the mods in the zip file in one drive, where as with dropbox, i have to reupload the whole thing from scratch everytime i want to add single mod, and that takes HOURS!

      I can get the direct download link from one drive by clicking embed on the file from onedrive and copying the link, and replace embed with download, it works when i put the link in my browser, but technic is not accepting the link for some reason, even though it's a direct download.

      Any suggestions?
    • By TGJ Onlie
      iv tried reinstalling everything java Technic  nothing works but nothing works i click play and the launcher goes away and they nothing for about 5 seconds then it goes back to the launcher here is the report 
      ---- Minecraft Crash Report ----
      // Don't be sad. I'll do better next time, I promise!
      Time: 6/16/18 1:05 PM
      Description: Initializing game
      org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:252)
          at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:452)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:867)
          at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:148)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28)

      A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
      ---------------------------------------------------------------------------------------
      -- Head --
      Stacktrace:
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:252)
          at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:452)
      -- Initialization --
      Details:
      Stacktrace:
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:867)
          at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:148)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28)
      -- System Details --
      Details:
          Minecraft Version: 1.7.10
          Operating System: Windows 10 (amd64) version 10.0
          Java Version: 1.8.0_171, Oracle Corporation
          Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
          Memory: 899154200 bytes (857 MB) / 1029177344 bytes (981 MB) up to 1029177344 bytes (981 MB)
          JVM Flags: 3 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xms1024m -Xmx1024m
          AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
          IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
          FML: 
          Launched Version: 1.7.10-Forge10.13.2.1291
          LWJGL: 2.9.1
          OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
          GL Caps: 
          Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge'
          Type: Client (map_client.txt)
          Resource Packs: []
          Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
          Profiler Position: N/A (disabled)
          Vec3 Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
          Anisotropic Filtering: Off (1)
    • By drinkmybritishtears
      I'm not sure if this is under the right topic, but-
      Ever since I updated my laptop, the Minecraft Diaries mod-pack crashes after 2/7 (Phase 1), before that it was fine and ran well. I've tried re-installing the pack and the technic launcher itself, nothing new has happened and I'm not sure what to do.
      (I'm not sure if it counts as a custom seen as i myself didn't make it, but I think it's fan-based)
      ((MOD-PACK -- https://www.technicpack.net/modpack/tribute-to-aphmau.722351/about ))
       
    • By Tyler13700
      As the title says, I have 64-bit java installed, and it won't let me allocate over 1GB of ram, saying I need to install 64-bit java to have more ram. (I have 8GB of ram)
    • By CON_man1090
      I keep getting an error that says- Failed to download https://s3.amazonaws.com/Minecraft.Download/version/1.12.2/1.12.2.jar - how do I fix this????