algaeninja

How to run snapshots

2 posts in this topic

How do I play a snapshot instead of a full update through the technic launcher?

Share this post


Link to post
Share on other sites

you can't.

1.13 will be available when Technic admins get to it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • By ThatSourMelon
      Is this a bug? I don't know... feel free to move the forum. But I created a mudpack. I put it in drobox and I made it on the Technic Platform. When I search it on the technic launcher I install it, and click play. When Minecraft opens its just vanilla. It does not have a mods option, so its not running forge or something... I have a mods folder, I included modpack.jar, But I have done it a few times (a lot) and it still runs as vanilla. The Mod Pack is called Vanilla Revised and I just put a bunch of client mods in there for stuff. Here is the link to the dropbox: https://www.dropbox.com/s/afx5v05b7ymiahv/Vanilla Revised.zip?dl=1  Can someone look at it for me please and tell me what is wrong? Thx.
    • By JacobyJesus
      So Im pretty sure I did everything correctly, but whenever I load this pack on the launcher, it launches in Vanilla Minecraft.
      https://www.dropbox.com/s/wk9ug3kdnsm1fyu/modpack.zip?dl=0
    • By Lerky
      Hey,
      I'm more than aware there are plenty of posts just like this and I've looked at quite a few. They all seem to have similar problems and answers and none seem to be working for me.
      Do any of you know why this custom pack may be launching in vanilla? It's usually a forge issue if it runs in vanilla but I can't seem to find a problem
      https://www.dropbox.com/s/aa6wb32jzu5s3yn/Blue's modpack.zip?dl=0
       
      Thanks guys!
    • By $pence
      Hey I need some help fixing a lag issue on the vanilla mod pack, as I am peaking at about 5 fps now. I downloaded a few mods, including twilight forest, backpacks, tree capitator, and NEI. All of them are the correct versions and have the necessary core mods. I used to be able to run these fine, but then my fps started dropping majorly. I've tried quite a few things, including reinstalling java, technic launcher, overclocking, and tinkering with my graphics card. As an experiment, I ran hexxit, and under the same settings I easily get 40 fps. Any advice on what could be causing the low fps?
    • By jprik
      I have attempted to modify the 1.7.10 pack and add a few mods onto it to create a small modpack for myself and a few friends. The thing is, whenever it is started up, it launches in vanilla minecraft.
       
      Modpack - https://www.technicpack.net/modpack/prikpack-skimmed-milk-edition.1199532
      Modpack link : https://www.dropbox.com/s/pwilim3g905ult8/modpack.zip?dl=1
       
      All help is appreciated.