Jump to content

Recommended Posts

My friend and I have been working on a modpack in the regular Minecraft launcher and everything was working just fine. So we compiled it into the Technic modpack format and posted it to the Technic Platform to download it. We installed it and pressed play, but nothing happened... The launcher would disappear like the game is launching, but then it would pop back up immediately and no trace of Minecraft could be found in my processes. Please help me, I'm so confused because it worked fine on the vanilla launcher.

Technic Link: http://www.technicpack.net/modpack/darke-magyk.775028#

Technic Install Link: http://api.technicpack.net/modpack/darke-magyk

Raw Files: https://www.dropbox.com/s/7pwd8jha77zl0kj/darke-magyk-1.0.zip?dl=1

Thanks in advance.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By NVRGP22
      Hello there. I have been fighting this issue for a while now, but now im mad enough to make a forum post about this. After 2 weeks, i still cannot find any way to solve this issue.
      I have updated windows, used DDU to delete my gpu driver, reinstalled my gpu driver, updated my bios, deleted then reinstalled every version and instance of minecraft, java and every launcher, Set the technic launcher to the newest version of java, oldest version of java. Tried running the program from an ssd, checked with another gpu, still nothing. I have sent the logs to the discord bot, but it found nothing out of the ordinary [ Im Matt Moody#0101 ]. I have no idea what is happening now.

      DxDiag.txttechniclauncher_2021-07-24.log
    • By redluni
      Last year I created 2 modpacks on 1.12.2 following advice from this post: How to make a Minecraft modpack – Platform Help Center (zendesk.com) . Today I decided to create another one and did the same things as last time, now however when I start the game on technic platform forge does not load so it just a vanilla 1.12.2, I have checked the files and everything is there. If anyone could help me I would be pleased. This is the modpack: BProjeto 1.0 - Technic Platform (technicpack.net) .
      Thanks in advance.
    • By 4net_E
      LAUNCHER VERSION: v4.664
      OPERATING SYSTEM: macOS 10.14.6
      JAVA VERSION: Oracle 1.8.0_261 64-Bit
      ANTIVIRUS: none
      recently I tried to play some modpacks, but i couldnt start any of them. Every time I wanted to launch them, icon of the modpack showed up in taskbar, window popped up, but after approximately a second, it had crashed.
      I tried to solve this problem by myself, but I didnt manage to success. The closest Ive got to solution was in this thread :
      However, there is a solution linked on another forum thread, but that link is probably corrupted or something, as it just redirected me to the same thread all over again. Thus Im stuck and seek help. This is a log after one of the unsuccessful launch attempts: https://pastebin.com/Md4yW3yw
      For any kind of suggestions or additional information request I'd be very thankful
      Okay, fortunately under this post's recommended threads I've found another new thread which stated a similar problem: 
       
      The solution right there seems to do the job (at least temporarily), but still, I'd like to know the core of the problem, for example - why 8u251 works and 8u51 doesn't?
      Hope this helps someone someday
    • By βeta
      I am trying to play tekxit 3.14 Pi in a server with some friends. I’ve tested the modpack on my computer, and it worked just fine. I have tested with all my friend as well and both the modpack and the server work without any problem. However, one of my friends is having a lot of problems to launch the modpack. We even tried to upgrade her RAM from 6gb to 8gb and we set technic launcher / java settings / memory to 4gb, but nothing worked. We tried to set memory in java settings to 3, 3.5 and 5 as well, with no success. Java is up to date, by the way. She does not have a dedicated graphic card, but one other friend of mine does not have either ant it works fine, so that should not be the problem. And, to make matters worse, we tried to change the modpack, but it seems no modpack will launch at all. The modpack window does open and start to load, but it closes without any error message. Nothing seems to work, for some reason. Does anyone have an idea?
    • By CStan96
      I'm at a loss. I've been playing my modpack for a month now and after updating to 1.16.5, it fails to launch as it loads Minecraft assets. I managed to get it to launch once, but it was vanilla Minecraft.

      RAM: 8gb
      MC Version: 1.16.5
      Forge: forge-1.16.5-36.1.0-installer
       
      Pastebin won't work (404 error) so here's the error log:
       
×
×
  • Create New...