Question

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

This may be a driver issue. It was for me.

Go to your control panel.

>Hardware and Sound

>Devices and Printers

>Double click on your device

>Click Hardware

>Scroll until you find your GPU, Then double click it

>A window will pop-up. Click Change Settings

>Another Window will pop-up. Select Driver

>Click Roll Back Driver.

The program will freeze for a minute or two. Next you screen will switch off and then back on. Once the window is unfrozen click OK. You should now be able to open the mod-packs, but I recommend you reboot first.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By Nefuria
      I'm attempting to make my first modpack for me and some mates as my pc is a potato, and cant run most of these big packs with the sort of mods I'm really interested in,. I see other people who post logs have about 40 lines, but the logs I've nabbed are way more, not sure if these are what anyone willing to help would need/want to look at, but here we are:
      https://paste.ubuntu.com/p/9DnQqxf5TN/
      I appreciate any help, I've been having a hard time with this, I couldn't get it to even download with mca when I had radixcore so I've taken those out.
    • By faithifel
      Hello, I've just downloaded the Technic Launcher and downloaded the Pixelmon Modpack today.

      When I tried to press play it shows the loading bar and loads for a few seconds and then closes the Technic Launcher. After a few seconds it reopens the launcher acts like nothing happened and minecraft doesn't appear at all.
      I uploaded the launcher log file and also have a paste bin just in case https://pastebin.com/E2neKAGU
       
      techniclauncher_2019-08-16.log
    • By RedNewton
      every time I click play on this world it acts as if its loading and then it closes tekkit legends and go directly back to the launcher. pls send help
      crash-2019-08-15_13.34.41-server.txt crash-2019-08-15_13.34.52-client.txt
    • By Daltar
      I've been getting back into The Crafting Dead. I played a session just fine yesterday. Then when I tried to open it again last night it would open Minecraft showing the Mojang logo, then close it and open the launcher again as if nothing happened. I played just fine again earlier today but when I tried to open it just now, it doesn't want to work.
      Here's my log: https://pastebin.com/JDJmNQ5q
      Thanks!