StarZ563

Modpack crashes when loading

Recommended Posts

13 hours ago, butterboyrs said:

looks like candy craft is your problem might be another mod that has the say id number and could crash it try taking candy craft out and play it like that

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, JaariAtmc said:

You have too many entity adding mods. The game ran out of entity slots to give. Yes, this is very possible. Common mods that add A LOT of entities are the Superheroes mod and MutantCreatures.

I added candycraft back because  I figured out that it conflicted with the morph mod but i think that made it worse. Removed the mutant creatures mod too. Console,    https://pastebin.com/22dGkwC0

Edited by StarZ563

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, StarZ563 said:

I added candycraft back because  I figured out that it conflicted with the morph mod but i think that made it worse. Removed the mutant creatures mod too. Console,    https://pastebin.com/22dGkwC0

Check your candycraft config to see if you can change Entity IDs. Some entity from candycraft is trying to occupy ID 3, which is already given to another entity.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, StarZ563 said:

What am i suppose to change the ID to?

Not a clue. Try some random values, or try some values between 200 and 250. I don't really know the entity ID range, considering that's something that is supposed to be handle by forge, not a mod itself.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got it to launch and load by removing candycraft and rancraft penguins also added i few mods because I thought it was working its not when I try to make a world it crashes think it has something to do with "stat.killEntity.SnowMan" So only thing i can guess is that a snow golem is broken crash report and new modlist. Mods https://pastebin.com/NR3Q6WGq Report https://pastebin.com/LdUqZXtS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By TBGS_Destroyer
      So i got Technic and i thought it would be cool yea alot of modpacks and stuff ... so i downloaded pixelmon so i can play with a friend and i clicked play  it loaded then it closed the  launcher and re-opened the launcher saying nothing and i tried this for several modpacks its the same for all of them my java is up tp date 64-bit and i dont know why anything isnt loading??
    • By Exeun
      whenever i load up my modpack the launcher leaves then come backs 
       
       
      fml-client-latest.log
    • By Nefuria
      I'm attempting to make my first modpack for me and some mates as my pc is a potato, and cant run most of these big packs with the sort of mods I'm really interested in,. I see other people who post logs have about 40 lines, but the logs I've nabbed are way more, not sure if these are what anyone willing to help would need/want to look at, but here we are:
      https://paste.ubuntu.com/p/9DnQqxf5TN/
      I appreciate any help, I've been having a hard time with this, I couldn't get it to even download with mca when I had radixcore so I've taken those out.
    • By RedNewton
      every time I click play on this world it acts as if its loading and then it closes tekkit legends and go directly back to the launcher. pls send help
      crash-2019-08-15_13.34.41-server.txt crash-2019-08-15_13.34.52-client.txt
    • By 128px
      The technic launcher tries to boot my minecraft and nothing happens. I've spent hours of troubleshooting. This has been going on for 2 days now and none of my modpacks open.

      Logs: https://pastebin.com/k9g3LMV8

      The logs are after me trying to open it multiple times.