Jump to content

Recommended Posts

I've searched this issue all over the internet, but none of the web pages had answers to solve my problem.

 

So this is the situation: 

 

my server has over 120 mods and it doesn't want to start.  (side note: i know there is  an issue with "backpack" and "movingworld" but i didn't found anything to help)

 

(see the log above)

 

https://pastebin.com/c0QBMML2

 

Pls help!

 

thx in advanced !

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
45 minutes ago, JaariAtmc said:

Remove the betterslabsmod, it is too outdated and is unlikely to be updated again.

Well, heck.

The server seems to work now as i see (just pity for the "betterslabsmod").

Thank you for your help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Similar Content

    • By PyroSweets
      My friends and I made a custom modpack with all our favorite mods in 1.12.2. I was having some issues with the modpack.jar that made it run vanilla and I fixed it, but now the modpack doesn't even show a java client or loading screen before crashing. I posted a day or two ago on reddit and was told to delete some iffy modpacks, but that only makes it run vanilla again. Any ideas why this is happening?
      Crash Log: http://dl.dropboxusercontent.com/s/wkv06mn3wna9hbv/techniclauncher_2020-05-31.log
      Modpack: http://dl.dropboxusercontent.com/s/ndyuw1g8t38xkde/POGWORK.zip
      Technic Page: https://www.technicpack.net/modpack/dillons-cult-pack.1697994
    • By Insomniac07
      bumped computer power button while playing now technic wont load worlds then after closing modpack wont load that modpack. i know i need to put my logs in pastebin but don't know how pls help
    • By Mincelad
      My friends recently got a Technic modded server and i got everything downloaded fine and all is well. However the thing is whenever i try to join the server it spends about 20 minutes loading or logging in and then eventually it will say something along the lines of "The connection was forcibly closed by a remote host" and ill be taken back to the join screen. Or sometimes the game will just crash. The same occurs on single player worlds when i attempt them. Is this just my pc being shitty or is there something i can do to fix this? (Also sorry if i posted this on the wrong forum/page im new to this stuff and am still sorting it all out, if theres any more information needed for this let me know!)
    • By simovero
      Hi guys this is my very first post here and i wanted to ask you what was going on with the modpack i have created recently!!
      Whenver i try ti run minecraft the mods won't load and it will just be a vanilla minecraft. I have no idea of what i am supposed to do, hopefully i will get some help
      This is the link so you can check: https://www.dropbox.com/s/r4iw536knz7vb9v/redengineforgestock.zip?dl=0
       
      Sorry for my english since im not a native speaker.
    • By jolo0815
      When I start the modpack it only opens vanilla minecraft. But when I exchange the modpack.jar file with one from another 1.12.2 modpack it works. That could be a work around but I want to have a new forge version and know which version it is exactly. Because I couldn't start the forge-universal file to extract it I just took it as modpack.jar as someone in the official guides comments suggested. That could be the problem.
      Modpackside:
      https://www.technicpack.net/modpack/minecolonies-plus.1689028
      Not Working:
      http://37.120.179.165/public/Technicpacks/MinecoloniesPlus/MinecoloniesPlus-0.0.1.zip
      http://37.120.179.165/public/Technicpacks/MinecoloniesPlus/MinecoloniesPlus-0.0.2.zip
      http://37.120.179.165/public/Technicpacks/MinecoloniesPlus/MinecoloniesPlus-0.0.3.zip
      Working:
      http://37.120.179.165/public/Technicpacks/MinecoloniesPlus/MinecoloniesPlus-0.0.4.zip
      thanks in advance, jolo
×
×
  • Create New...