Jump to content
  • 0
euan_

Installed Modpack, but no play option

Question

Hey All,

Brand new to Technic, but been wanting to do this for a while. Only issue is, on my laptop I cannot actually play the AotBT modpack despite installing it. The download & installation seems to complete fine, but I never actually get to see the play button. I know what should be happening as I've installed and played AotBT on my desktop, where it worked fine.

I have tried:

- Deleting the pack and redownloading/installing it via the delete pack button, bottom right of modpacks tab
- Reinstalling the pack via the modpack options menu
- Restarting my laptop
- Restarting the Technic launcher

This problem also persists with other modpacks (I tried Blightfall and got the same issue).

I am using the current default minecraft Java, 1.8.0_191 64-bit, with 3GB of RAM set in the launcher options.

Any help is greatly appreciated.

Latest log (Including installing Blightfall) is here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
10 hours ago, JaariAtmc said:

This issue was fixed about 2 hours after the initial report.

Yep. Issue fixed after I tried reinstalling the pack just now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By Upikia123
      I really need some help please, it's making like 2 days I'm trying to figure out what's wrong with technic launcher, because everytime I click on play to launch a modpack, it's just closing the technic launcher sreen, load a littlebit and then it just pop-up the technic launcher screen again, I know that Java is not the problem because I tried the 8u25, the 8 251 and the 8 191 version and they all did the same error again and again. I was thinking that my graphic card driver was the problem, but I just updated it to the last version and it did the same. I also did every Windows Update and it did the same again... I would be glad to find a solution.. 
      Here are the last crash report (log) I had:crash-2020-04-19_20.41.04-client.txt
    • By Mikewood
      I was used to play modpacks on the technic launcher. But today i can't start the modpack.
      When i click on the play button, it closes the window like the modpack is normally loading. But after maybe 10 seconds it open the technic launcher window again.  Here is my crash report. I don't know why is it not working. Can anyone help or know the possible fixes ? 
       
      crash-2020-04-17_13.07.04-client.txt
    • By Leresor
      so I was just spawning minions with the staff, when the game crashed. This happens sometimes and I didnt think too much and wanted to load my world again, but it was gone. is there any way to restore the world?
    • By EllisAkap
      Hello !
      So here's my problem !
      I imagine that it is me, who is made a mistake but good ! When you don't know! You might as well ask for help !
      I tried to create a Modpack for my friends and me. Except that when the Technic launcher installs it, the game launches in Vanilla.
      I attach to you the link of the archive which I use for the Modpack.             https://a-11.1fichier.com/p615904169
      The Modpack is in 1.12.2. It is surely important to specify it !
      Thank you in advance for your help.
      EllisAkap.
       
      Ah ! And ! Sorry for my english, if it is not perfect ! Being French, it is not my main language.
    • By LonkaGaming
      Your world is save in %appdata% .technic>modpacks<select your modpack<saves
×
×
  • Create New...