Jump to content
  • 0

aron9forever
 Share

Question

Hello, so i have been building on my tekkit classic map and while i was building, minecraft crashed with "Saving Chunks" screen. When i went to rejoin, it said "Simulating the world for a bit.." and after that "Saving chunks" and white screen.
My techniclauncher log:

https://privatebin.net/?e3752af48fe736a1#873mR1KLxx8hPqXt

______

I FIXED IT! THE ISSUE WAS THAT I HAD SOME BROKEN ENERGY TELEPORTERS!

if i remember correctly, i made this before the game crashed. https://prnt.sc/tk5lq4

Edited by aron9forever
Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 1

Looks like some Buildcraft power teleport pipes have gone bad. Due to the age of the modpack, the only two things that *might* help are MCEdit (remove the no-longer-rendered-in-a-nice-way power teleport pipes, based on memory, as you can't see them normally) or Minecraft Region Fixer (requires python 3).

Link to comment
Share on other sites

  • 0
35 minutes ago, JaariAtmc said:

Looks like some Buildcraft power teleport pipes have gone bad. Due to the age of the modpack, the only two things that *might* help are MCEdit (remove the no-longer-rendered-in-a-nice-way power teleport pipes, based on memory, as you can't see them normally) or Minecraft Region Fixer (requires python 3).

Okay, i remembered some of the teleport pipes ill remove them and try joinig back.

edit: i fixed it i think the issue was that i had this https://prnt.sc/tk5lq4

Edited by aron9forever
fixed
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...