Jump to content

Issues Launching Modpacks


aguamieles
 Share

Recommended Posts

Hey everyone! I'm relatively new to Technic, and I'm having some problems launching modpacks. Whenever I run a modpack, the Minecraft window gets stuck on a white screen. I am running on a Macbook Pro on Mojave 10.14.4. Any advice on how to fix this? If needed, I can post a pastebin from my Technic console. Thank you!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By Omega_Volta
      I was planning on using some mods, but when I opened the modpack I intended to use, it just shut down and sent me back to the launcher screen. 
      I've tried removing the mods, uninstalling and reinstalling the modpack, updating my launcher, updating java, and restarting my computer, to no avail.
      Down below is the log in pastebin:
      https://pastebin.com/y64AeY0t
    • By BloodScythe
      https://pastebin.com/kRLp5Y2Y These are the error msgs, I have already tried re installing the pack, restarting the launcher, updating the pack, any more ideas?
    • By NVRGP22
      Hello there. I have been fighting this issue for a while now, but now im mad enough to make a forum post about this. After 2 weeks, i still cannot find any way to solve this issue.
      I have updated windows, used DDU to delete my gpu driver, reinstalled my gpu driver, updated my bios, deleted then reinstalled every version and instance of minecraft, java and every launcher, Set the technic launcher to the newest version of java, oldest version of java. Tried running the program from an ssd, checked with another gpu, still nothing. I have sent the logs to the discord bot, but it found nothing out of the ordinary [ Im Matt Moody#0101 ]. I have no idea what is happening now.

      DxDiag.txttechniclauncher_2021-07-24.log
    • By redluni
      Last year I created 2 modpacks on 1.12.2 following advice from this post: How to make a Minecraft modpack – Platform Help Center (zendesk.com) . Today I decided to create another one and did the same things as last time, now however when I start the game on technic platform forge does not load so it just a vanilla 1.12.2, I have checked the files and everything is there. If anyone could help me I would be pleased. This is the modpack: BProjeto 1.0 - Technic Platform (technicpack.net) .
      Thanks in advance.
    • By βeta
      I am trying to play tekxit 3.14 Pi in a server with some friends. I’ve tested the modpack on my computer, and it worked just fine. I have tested with all my friend as well and both the modpack and the server work without any problem. However, one of my friends is having a lot of problems to launch the modpack. We even tried to upgrade her RAM from 6gb to 8gb and we set technic launcher / java settings / memory to 4gb, but nothing worked. We tried to set memory in java settings to 3, 3.5 and 5 as well, with no success. Java is up to date, by the way. She does not have a dedicated graphic card, but one other friend of mine does not have either ant it works fine, so that should not be the problem. And, to make matters worse, we tried to change the modpack, but it seems no modpack will launch at all. The modpack window does open and start to load, but it closes without any error message. Nothing seems to work, for some reason. Does anyone have an idea?
×
×
  • Create New...