• 0
icygerberbait

Technic Launcher won't open

Question

Okay, so when I have my java installed the technic launcher won't open at all, when I delete java from my computer, the technic launcer launches, and then I can install java.

Altough, when I use java I can only use 32bit, and then the game feels laggy and I can't have much fov, I have a 64bit os, windows 10. when I try to launch a mod pack in this case tekkit \ "The 1.7.10 Pack" they just won't launch. I've looked up the internet for help couldn't find anything.

Technic Launcher log: https://paste.ubuntu.com/24614266/

Mod packs failure log: https://paste.ubuntu.com/24614277/

For those who are about to ask, yes I have tried other launchers, they won't work aswell, only vanilla works, or tekkit with 1gb of ram.

PC specs:

CPU: I7 4790

RAM: 16GB

GPU: GTX 970

HDD: 1TB

SSD: 120gb

PSU: 650W

 

if any of these things help you I'd be grateful if you could also help me.

Thank you in advance.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

  • 0

It's strange, I am just now having the same issue. Perhaps it is a more universal issue, rather than just you or I's computer?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
5 hours ago, icygerberbait said:

Either way we need to find a fix

 

Why not try to reinstall DirectX? I really dunno what you need that for, but that's what your error means.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
4 hours ago, Keru said:

I'm having the same problem.

Log: https://paste.ubuntu.com/25203566/

No, you have a different issue. Yours is your outdated intel graphics drivers due to Windows 10. Either try to upgrade those drivers or downgrade your java to 8u25 (you are currently on 8u141).

On 21-5-2017 at 11:09 AM, icygerberbait said:

Either way we need to find a fix

 

If you still didn't get this fixed, remove Rivatuner.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Can someone help me? I used to play my mods all the time, and then I moved my computer to a different place. I opened my launcher, and it had the logo with the loading bar under it. Then, it just became the logo. I know this forum is a little old, but I REALLY need help. However long I leave open the launcher, the logo just sits there and won't open the launcher. Someone, please get back to me AS SOON AS POSSIBLE!!!! Thanks! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
6 hours ago, trixe010 said:

stuff

Stop posting on others bug reports! You are not helping either one with their issues. Create your own bug report.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Similar Content

    • By T6K_CHEWIE
      I followed the directions on how to create and publish a new modpack on the Technic Platform, but when I go to download it and play it there are no mods installed not even Forge. I don't understand what I did wrong, I even watched some YouTube videos on how to make and publish a modpack on Technic and followed their instructions, but nothing worked. Please let me know if you can help, I'd prefer it if someone called me on Discord so we could screen share, if not I understand just let me know what to provide to get the help I need. Thank you. My Discord is St.Nibba#6691.
    • By ZontY_
      Hello, i wanted to change my name at technic platform, because i created it 2 years ago and i don't like the name anymore and also i have changed it in MC. If there is any way to change it, i'll be happy
      My name at Technic P. is: "KinatorCzEofficial" and i want to change it to "ZontY_"
       
    • By Caminon
      Whenever I try to run the sh in the server folder in the terminal, this happens:
      A problem occurred running the Server launcher.java.lang.reflect.InvocationTargetException
              at java.base/jdk.internal.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
              at java.base/jdk.internal.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:62)
              at java.base/jdk.internal.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)
              at java.base/java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:564)
              at cpw.mods.fml.relauncher.ServerLaunchWrapper.run(ServerLaunchWrapper.java:48)
              at cpw.mods.fml.relauncher.ServerLaunchWrapper.main(ServerLaunchWrapper.java:17)
      Caused by: java.lang.ClassCastException: java.base/jdk.internal.loader.ClassLoaders$AppClassLoader cannot be cast to java.base/java.net.URLClassLoader
              at net.minecraft.launchwrapper.Launch.<init>(Launch.java:33)
              at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:27)
              ... 6 more

      I'm running on Debian, just installed java fresh on this computer. I can't seem to figure out why it won't work.
    • By LogDotAlpha
      So i made a modpack and did allt he steps right (i've made modpacks before) but when i try to start it the bar gets full, technic closes (here minecraft would start) and technic just opens againd. I give technic launcher 4GB of ram so that shoud not be the problem. Anyone that can help?
      Here is the log file:
      *wall of log removed*