Recommended Posts

Hey Guys I need some help,

My Attack of the B team won't launch, I don't even get a mojang insignia. I downloaded the latest Java version, and that didn't work. I also got a Paste Bin crash report so you guys could look at it. I'd like to know latest by tomorrow because me and my brother wanted to record this tomorrow. Sorry for the inconvenience, here's the crash report: http://paste.ubuntu.com/16856945/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By Superskillz69
      I've played tekkit for a couple thousand hours now and never once encountered the battle I'm going through now. I haven't played in about 6 months or so.
      Some things to note:
      - I have both java 32 bit and 64 bit  runtime environments and I have experimented with a variety of different versions (many recommended on this forum)
      -I have 16Gb of RAM, a dedicated GPU and my nVidia driver is up to date. I have also rolled back to previous versions and encountered the same issues.
      -With any 64 bit java installed on the PC, Technic Launcher will not launch.
      -When I uninstall 64 bit java, launcher starts (in 32 bit) but obviously ram cannot be changed etc... However whilst running, I can install 64 bit java and then change ram settings.
      -Packs will download in this case however will not launch even when RAM is set below 6GB. I get a little java pop-up window saying "Hello".
      -https://paste.ubuntu.com/p/5MGrYNsP44/
       
      Please please please provide any assistance as I'm not ready to give up just yet!
    • By FATKRAKENCaTS
      When I try and get on to my friends server recently, it says 
      "Internal exception: java.io.IOException: Bad packet id 72"
      I'm not sure what to do. I've tried deleting the mod-pack and reinstalling, signing out of my account on the Technic launcher, and him resetting the server,  but it  just does the same thing. I have tried searching the web but came to no conclusion why it does this. So here I am with an account, asking for help. 😢😬 The version/release is 1.6.4. But yeah any help would be great! The computer I am using is a mac if that helps.
    • By NanoByte
      I can't allocate more than 1 GB of RAM to my technic launcer, and before you comment you need to know that I have a 64bit Win10 and 64 bit Java 8 latest version. I also have plenty of memory available (16 more precise) and a pretty nice pc, my only problem is that I can't load any pack because of the Ram restriction 
    • By Bluebatdoc
      So I was playing Hexxit and I left, a little while later I went to get back on to join a server I made to play Hexxit with my friends on, yet when I tried to join it said "Bad Login". Now I don't know what thats about but then I decided to restart Hexxit, but when I tried to start it up it wouldn't work (And no, its not saying anything like minecraft has failed to start up, minecraft doesn't even appear.) So I thought re-installing the modpack would work, but now its not allowing me to install it again, what should I do?
    • By JokeInABox
      Hi All,
      when i install a modpack and click play, all it dose is close launcher then minecraft appears in the taskbar takes a few seconds then switches to the name of the mod im trying to play (Legands) then dose nothing, wont let me click on it and when i hover over its just a blank white box. 
      I have tried a Couple of different things to get it to work but to no avail.
      Reinstalled minecraft and launcher
      restart PC 
      Changed to 64bit java and set to 4GB ram 
      checked to see if my NVIDA was up to date 
       
      all help would be greatly appreciated.
      link to my logs https://pastebin.com/rNEDnvKb