AetherPirate

Members
  • Content Count

    1743
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    35

Everything posted by AetherPirate

  1. Lets try fixing this on the Technic Discord, https://discord.gg/tanWRjC
  2. Turn off your server, backup your world, delete the Twilight Forest dimension (7), and restart and test
  3. There is a file called installedPacks at %AppData%\Roaming\.technic that is responsible for telling the launcher what packs you have, and where they live. Open it up with Wordpad and have a look What happens when you try to re-install "missing" packs?
  4. Use the recommended version, 3.1.2 is broken.
  5. Make sure the client configs and the server configs match.
  6. Could you grab this log? C:\Users\Ziv\AppData\Roaming\.technic\modpacks\hexxit\crash-reports\crash-2017-04-21_09.45.55-client.txt
  7. Grab the newest Nvdia driver http://www.nvidia.com/Download/processFind.aspx?psid=85&pfid=610&osid=57&lid=1&whql=1&lang=en-us&ctk=0 if this does not help, pastebin this log: C:\Users\Ziv\AppData\Roaming\.technic\modpacks\hexxit\crash-reports\crash-2017-04-19_14.33.21-client.txt
  8. If you have an Nvidia GPU, get this update: http://www.nvidia.com/Download/processFind.aspx?psid=85&pfid=610&osid=57&lid=1&whql=1&lang=en-us&ctk=0 If not, pastebin a log
  9. Attachments do not work here, but I bet you have the Nvidia issue: http://www.nvidia.com/Download/processFind.aspx?psid=85&pfid=610&osid=57&lid=1&whql=1&lang=en-us&ctk=0 Grab that update, reboot, and try playing
  10. close the launcher run this http://tk.iamtrue.net/clearJavaEnvVars.bat try again, you also may want to allocate more ram, try 2GB
  11. See if the recent Nvidia issue is also an issue for you. If not, use pastebin and paste a new log
  12. http://tk.iamtrue.net/clearJavaEnvVars.bat close the launcher, run this, try again
  13. Are you able to get onto the Internet while running Hamachi? Seems like a Hamachi configuration issue java.net.UnknownHostException: login.minecraft.net I usually advise people to not use Hamachi, and do port forwarding instead.
  14. could you delete your log, attempt to launch and login again, and re-paste that log?
  15. It looks like you are trying to join 25.91.54.30:25565 but that address is not working for me. Did they give you the correct IP?
  16. In order to get your logs, please go into the Launcher Options (upper-right corner), then on the bottom-left corner of that screen, click "Open Logs". The logs are all called techniclauncher_YYYY-MM-DD.log, with YYYY being the Year, MM being the Month, and DD being the day. Then copy and paste the contents of the log to https://pastebin.ubuntu.com/ and paste a link to that here.
  17. Are you starting your server with the proper start or launch.bat file that calls the Forge Universal, or are you starting it with minecraft_server and launching vanilla? Is the client you are using the exact same version of the tekkit classic server you are running?
  18. Pastebin a log: In order to get your logs, please go into the Launcher Options (upper-right corner), then on the bottom-left corner of that screen, click "Open Logs". The logs are all called techniclauncher_YYYY-MM-DD.log, with YYYY being the Year, MM being the Month, and DD being the day. Then copy and paste the contents of the log to https://pastebin.ubuntu.com/ and paste a link to that here. Try disabling your antivirus too, the little log snippet you provided suggests something is locking a file
  19. Attachments do not work. You really do have to Pastebin
  20. Use pastebin to provide a link to your full log. This too: Please press WindowsKey + R, copy and paste :arrow_down: then click Ok or Run.```dxdiag /dontskip /whql:on /t %UserProfile%\Desktop\DxDiag.txt``` Wait 1 to 2 minutes then look on your desktop for a file named **DxDiag.txt** Once you see it there drag it into the chat box or click the upload box and browse to it's location, select it and click Open, and Pastebin that too Or maybe your computer wants nothing to do with you because your name is fap4ever .
  21. See if this Nvidia issue affects you https://nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/4378 Otherwise, pastebin a log
  22. Close the launcher and run this http://tk.iamtrue.net/clearJavaEnvVars.bat and try again