Question

Whenever I go to load up a modpack, it goes up until "Installing Minecraft Assets" and then the launcher disappears for not even a second and it goes back to my modpack list. I have the most recent version of Java 64bit and I am allowing the launcher to use 3.5GB of RAM but it still won't work, somone please help.579277769e768_TechnicLauncher.PNG.725959

Share this post


Link to post
Share on other sites

10 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Could you specify the exact modpack you're trying to launch? Could you also tell what OS you're on, and your graphics card provider?

Edited by HenrikoMagnifico

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Same to me

On 7/23/2016 at 0:19 AM, HenrikoMagnifico said:

If there's nothing wrong with the modpack itself, then it has to be your graphics card drivers. Try updating them via Nvidia Geforce Experience.

Ok but i have integrated intel graphics card intel mobile 4600 and i have same problem i updated java and nothing... 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
8 hours ago, crunchykevlar said:

 

It'd be much easier if people just added their logs found in %appdata%\.technic\logs (uploaded to paste.ubuntu.com), instead of trying random things.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Content

    • By deathplayer43
      Every single time i try to launch a modpack the technic launcher goes away then re pops back up and the mod pack wont load please help
      pastebin:https://pastebin.com/MJfFsHUj
       
    • By giorgiogamer318
      The game crashes after I create a new world on Tekkit Classic modpack.
      My error:
      41 mods loaded
      Optifine OptiFine_1.2.5_HD_S_C6
      Minecraft Forge 3.3.8.164
      FML v2.2.106.176
      Forge Mod Loader version 2.2.106.176 for Minecraft 1.2.5
          mod_CodeChickenCore : Available (modpack.jar)
          mod_MinecraftForge : Available (modpack.jar)
          mod_NotEnoughItems : Available (modpack.jar)
          mod_ReiMinimap : Available ([1.2.5]ReiMinimap_v3.2_04.zip)
          mod_IC2 : Available (industrialcraft-2-client_1.97.jar)
          mod_IC2AdvancedMachines : Available (AdvancedMachines_4.0_client.zip)
          mod_BuildCraftCore : Available (buildcraft-client-A-core-2.2.14.zip)
          mod_BuildCraftBuilders : Available (buildcraft-client-B-builders-2.2.14.zip)
          mod_BuildCraftEnergy : Available (buildcraft-client-B-energy-2.2.14.zip)
          mod_BuildCraftFactory : Available (buildcraft-client-B-factory-2.2.14.zip)
          mod_BuildCraftTransport : Available (buildcraft-client-B-transport-2.2.14.zip)
          mod_AdditionalPipes : Available (buildcraft-client-DA-additionalpipes-2.1.3.zip)
          mod_ComputerCraft : Available (ComputerCraft)
          mod_RedPowerMachine : Available (RedPowerMachine-2.0pr5b2.zip)
          mod_ccSensors : Available (ccSensors-client-MC125-B017pr1.zip)
          mod_CCTurtle : Available (ComputerCraft)
          mod_EE : Available (EE2ClientV1.4.6.5.jar)
          mod_EnderStorage : Available (EnderStorage-Client 1.1.3.zip)
          mod_IC2NuclearControl : Available (IC2NuclearControl_client_v1.1.10b.zip)
          mod_ImmibisCore : Available (immibis-core_49.1.1_for_1.2.5-client.jar)
          mod_InvTweaks : Available (InvTweaks-1.41b-1.2.4.zip)
          mod_MAtmos_forModLoader : Available (MAtmos_packaged.zip)
          mod_ModularForceFieldSystem : Available (mffs_rev7_for_1.2.5-client.zip)
          mod_IC2_ChargingBench : Available (mod_chargingbench-client-1.95b-1.2.5-r1.zip)
          mod_CompactSolars : Available (mod_compactsolars-client-2.3.2.10.zip)
          mod_IronChest : Available (mod_ironchests-client-3.8.0.40.zip)
          mod_RedPowerCore : Available (RedPowerCore-2.0pr5b2.zip)
          mod_NetherOres : Available (NetherOres_Client_1.2.1.zip)
          mod_PowerConverters : Available (PowerConverters_Client_1.3.4.zip)
          mod_Railcraft : Available (Railcraft_Client_5.3.3.zip)
          mod_RedPowerControl : Available (RedPowerControl-2.0pr5b2.zip)
          mod_RedPowerLighting : Available (RedPowerLighting-2.0pr5b2.zip)
          mod_RedPowerLogic : Available (RedPowerLogic-2.0pr5b2.zip)
          mod_RedPowerWiring : Available (RedPowerWiring-2.0pr5b2.zip)
          mod_RedPowerWorld : Available (RedPowerWorld-2.0pr5b2.zip)
          mod_TubeStuff : Available (tubestuff_49.1.2_for_1.2.5-client.jar)
          Balkon's WeaponMod : Available (WeaponMod.zip)
          mod_WirelessRedstoneCore : Available (WR-CBE Core-Client 1.2.2.3.zip)
          mod_WirelessRedstoneAddons : Available (WR-CBE Addons-Client 1.2.2.3.zip)
          mod_WirelessRedstoneRedPower : Available (WR-CBE RedPower-Client 1.2.2.1.zip)
          mod_ImmiChunkLoaders : Available (zdimensional-anchor_rev3.2_for_1.2.5-client.jar)

            Minecraft has crashed!      
            ----------------------      
      Minecraft has stopped running because it encountered a problem.

      --- BEGIN ERROR REPORT 5dd86d60 --------
      Generated 12/7/19 11:21 AM
      Minecraft: Minecraft 1.2.5
      OS: Windows 10 (amd64) version 10.0
      Java: 1.8.0_231, Oracle Corporation
      VM: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
      LWJGL: 2.9.0
      OpenGL: Intel(R) UHD Graphics 620 version 4.6.0 - Build 26.20.100.7463, Intel
      java.lang.IllegalArgumentException: URI is not hierarchical
          at java.io.File.<init>(Unknown Source)
          at codechicken.core.CommonUtils.getJarFile(CommonUtils.java:147)
          at codechicken.core.CommonUtils.findClasses(CommonUtils.java:133)
          at codechicken.nei.NEIConfig.loadConfig(NEIConfig.java:632)
          at codechicken.nei.NEIConfig.loadWorld(NEIConfig.java:291)
          at mod_NotEnoughItems.reset(mod_NotEnoughItems.java:46)
          at mod_NotEnoughItems.onTickInGame(mod_NotEnoughItems.java:55)
          at BaseMod.doTickInGame(BaseMod.java:48)
          at cpw.mods.fml.common.modloader.BaseModTicker.sendTick(BaseModTicker.java:104)
          at cpw.mods.fml.common.modloader.BaseModTicker.tickBaseMod(BaseModTicker.java:80)
          at cpw.mods.fml.common.modloader.BaseModTicker.tickEnd(BaseModTicker.java:58)
          at cpw.mods.fml.common.SingleIntervalHandler.tickEnd(SingleIntervalHandler.java:22)
          at cpw.mods.fml.common.FMLCommonHandler.tickEnd(FMLCommonHandler.java:185)
          at cpw.mods.fml.client.FMLClientHandler.onRenderTickEnd(FMLClientHandler.java:315)
          at net.minecraft.client.Minecraft.x(Minecraft.java:878)
          at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:753)
          at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
      --- END ERROR REPORT 61d2ab43 ----------
       
    • By Jupstart
      I've been trying to play some mod packs with friends but every time I try to start one up it just restarts the launcher. How can I fix this?
      https://pastebin.com/cp3A1nJN
    • By TBGS_Destroyer
      So i got Technic and i thought it would be cool yea alot of modpacks and stuff ... so i downloaded pixelmon so i can play with a friend and i clicked play  it loaded then it closed the  launcher and re-opened the launcher saying nothing and i tried this for several modpacks its the same for all of them my java is up tp date 64-bit and i dont know why anything isnt loading??
    • By OpalAspect
      right, me and some frineds are working on a modpack however i can not get it to work like at all, i've been in this endless loop of crashes and i need someone who knows their stuff to give me a hand. thanks 
      modpack link: https://www.dropbox.com/s/hjx7dvmzf4j2ywa/Amped%20Industrial.zip?dl=0 (i do remove dl=0, user content etc)
      https://www.technicpack.net/modpack/amped-industrial.1505997
      this issue i'm currently getting is when the mods begin loading, the game reaches stage 2/7 loads the mods then crashes back to the tekkit launcher.